ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κόντρα στα προβλήματά του και τον Κολοσσό! (PRESSARIS LIVE, 16:30)

Η κανονικότητα είναι άγνωστη λέξη στον μπασκετικό Άρη φέτος. Η πραγματικότητα είναι σκληρή και μέσα σε αυτή οι κίτρινοι υποδέχονται σήμερα (16:30) τον Κολοσσό στο φινάλε του α’ γύρου της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Άρης θέλει να κλείσει με νίκη τον α’ γύρο και να εκμεταλλευτεί την έδρα του στο πρωτάθλημα από εδώ και πέρα. Είναι γεγονός ότι στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος δεν υπάρχει παιχνίδι που να μη μπορεί να κερδίσει η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη στο Παλέ και η αρχή πρέπει να γίνει μια… στροφή πριν, από το φινάλε του α’ γύρου.

Κόντρα στα προβλήματα εντός κι εκτός γραμμών και απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα που έχει παρουσιάσει πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο μέχρι σήμερα, ο Άρης καλείται να κερδίσει τον αγώνα σήμερα στο Παλέ.

Δεν υπάρχει πλέον Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Υπάρχει Μπράις Ντουβιέ, ο οποίος αναμένεται να πάρει σαφώς μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στη θέση “4” ελλείψει Βασιλόπουλου.

Δεν υπάρχει Γιάννης Αθηναίου, καθώς ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στη μέση του και παραμένει εκτός δράσης από τα τέλη του 2017.

Δεν υπάρχει και σωστή προετοιμασία, υπό την έννοια ότι η ομάδα ταλαιπωρήθηκε στο πήγαινε-έλα στη Βόννη με πολύωρες καθυστερήσεις στις πτήσεις της, έπαιξε και άσχημα και προέρχεται από ακόμα μία βαριά ήττα.

Το σκηνικό κάθε άλλο παρά ιδανικό είναι για ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και ο Άρης πρέπει να κερδίσει κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες, έχοντας στο πλευρό του και τους φιλάθλους του, που μπορεί να είναι πληγωμένοι, απογοητευμένοι, θυμωμένοι, αλλά θα είναι πάντα εκεί που πρέπει.

To Top