Κόντρα στην παράδοση, με στόχο τα πλέι οφ

Μεταβατική η σεζόν για την Κόβεντρι, στόχος της είναι η παραμονή στην Τσάμπιονσιπ. Πήρε μια σημαντική νίκη την περασμένη Πέμπτη, με 1-0 επί της Ρόδεραμ, που είναι η ομάδα που «ορίζει» τη ζώνη του υποβιβασμού. Έτσι, η Κόβεντρι πλέον απέχει από αυτή 7 βαθμούς, έχοντας όμως δώσει δύο ματς παραπάνω από τη Ρόδεραμ. Παρότι δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της στο γήπεδο της Μπέρμιγχαμ και όχι στη φυσική της έδρα, έχει αξιόλογη επίδοση στο πρωτάθλημα (8-7-5).

Αναλυτικός οδηγός για το πως παιζω στοιχημα στο ιντερνετ

Γράφει στο Foxbet ο Κώστας Φίλιος

Νέα υπέρβαση στην καριέρα του κάνει ο προπονητής Ισμαέλ. Πέρσι στη Λίντσερ είχε φτάσει σε σημείο να διεκδικεί ακόμα και τον τίτλο στο πρωτάθλημα Αυστρίας (είχε μπει ως πρώτη στα πλέι οφ και στη συνέχεια τη… συνέθλιψε το κατεστημένο της Σάλτσμπουργκ), ενώ φέτος ανέλαβε την Μπάρνσλεϊ στην 21η θέση στα τέλη Οκτώβρη και την έχει φέρει εντός της ζώνης των πλέι οφ ανόδου, να αναζητά την επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από 23 χρόνια!

Παρά τα συνεχή παιχνίδια και το βαρύ πρόγραμμα, ο Γάλλος τεχνικός έχει φτιάξει μια ομοιογενή ενδεκάδα που ανταπεξέρχεται. Μετρά μόλις μία ήττα στις 16 πιο πρόσφατες αγωνιστικές (11-4-1), ενώ προέρχεται από 6 διαδοχικές εκτός έδρας νίκες! Έτσι, κατέχει την 6η θέση, την τελευταία που δίνει εισιτήριο για τα πλέι οφ ανόδου και μετά τα χτεσινά αποτελέσματα, αν φύγει με το διπλό απόψε διευρύνει τη διαφορά από την 7η Ρέντινγκ στους 7 βαθμούς, με 4 αγωνιστικές να απομένουν για τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Να αναφέρω πως από το 2010 και μετά έχει 0-1-4 ως φιλοξενούμενη της Κόβεντρι, όμως δεν ξέρω κατά πόσο μετράει αυτό το στοιχείο, αφού ούτε κόσμο πλέον έχουν οι έδρες, ούτε η Κόβεντρι παίζει στη φυσική της έδρα και γενικά φέτος έχει πιο σταθερή εικόνα η Μπάρνσλεϊ. Γέμισαν μπαταρίες οι παίκτες της, σε αντίθεση με αυτούς της Κόβεντρι που αγωνίστηκαν την Πέμπτη, θεωρώ πως έχουν τον πρώτο λόγο απόψε.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για την Τσάμπιονσιπ στο Foxbet

To Top