Κόντρα στις έδρες για ταμειάρα!

Στη σέντρα και πάλι την Παρασκευή τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και παίρνουμε μια πολύ γερή δόση από το γεμάτο κουπόνι του Σαββατοκύριακου. Εμείς θα πληρωθούμε σήμερα με δύο καλοπληρωμένες κόντρες στην έδρα.

Κάλιαρι – Ίντερ

Η νίκη επί της Πάρμα δεν είχε συνέχεια και ηττήθηκε στη Γένοβα με σκορ 1-0 από τη Σαμπντόρια. Δίκαιο το αποτέλεσμα βάσει της εικόνας του ματς. Η Κάλιαρι -σε κάθε περίπτωση- στηρίζεται στην έδρα της στη «μάχη» της παραμονής, με τον τεχνικό της να ζητάει στους παίκτες του να παίξουν… γενναία! Στον αντίποδα, η Ίντερ αδικήθηκε κατάφωρα στο παιχνίδι με τη Λάτσιο στη Ρώμη. Η απόφαση του διαιτητή να καταλογίσει πέναλτι στο 96′ την στέρησε τη νίκη και την ανάγκασε στο 1-1. Πέναλτι το οποίο δεν ήταν και τη βάζει σε μεγάλες περιπέτειες για την 3η θέση. Περιμένουμε πως θα πάρουν τα «σπόρια» οι «νερατζούρι» σήμερα και με το διπλό να δίνεται σε δίκαιη απόδοση, θα το βάλουμε στο κουπόνι μας.

Άουγκσμπουργκ – Ντόρτμουντ

Τραγική εμφάνιση για την Άουγκσμπουργκ κόντρα στη Φράιμπουργκ και δίκαιη ήττα με σκορ 5-1. Δεν άξιζε τίποτα από το ματς και η συγκεκριμένη ήττα είναι η τρίτη συνεχόμενη. Και οι τρεις μάλιστα με μεγάλα σκορ. Αποτέλεσμα αυτού, η ψυχολογία των Βαυαρών βρίσκεται στο ναδίρ. Από την άλλη, η Ντόρτμουντ πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα στη «μάχη» της κορυφής. Οι Βεστφαλοί επιβλήθηκαν με σκορ 3-2 της Λεβερκούζεν και έβαλαν τέλος σε ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη. Μεσοβδόμαδα έρχεται η ρεβάνς με τη Τότεναμ, προέχει όμως το πρωτάθλημα. Τους περιμένουμε σοβαρούς και απέναντι σε έναν «ασόβαρο» αντίπαλο, έχουν τον πρώτο λόγο. Πάμε με το ασιατικό διπλό -1 της Μπορούσια.

Μάθε τα πάντα για τα καζινο με μπονους εγγραφης στο Bonus-eggrafis.gr

Κόντρα στις έδρες για ταμειάρα!

Στη σέντρα και πάλι τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα την Παρασκευή και το κουπόνι μας δίνει πολλές επιλογές για να πληρωθούμε. Εμείς θεωρούμε πως αξίζει το ρίσκο να κοντράρουμε τις έδρες, αφού προκύπτουν ευκαιρίες.

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Στουτγάρδη

Από δύο κολλητές ήττες στο πρωτάθλημα, έρχεται η Λεβερκούζεν, με τελευταία χρονικά το 1-0 από τη Λειψία. Στη μετριότητα κινούνται οι «ασπιρίνες», που παρουσιάζουν προβληματικό πρόσωπο και έχουν κάνει την χειρότερη εκκίνηση της τελευταίας 15ετίας, ούσες στη 13η θέση μετά από 11 αγωνιστικές. Στον αντίποδα, πριν τη διακοπή, η Στουτγάρδη πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές, επικρατώντας στη Νυρεμβέργη με σκορ 2-0. Είχαν πειστική εικόνα οι Σουηβοί, που βέβαια θα πρέπει να έχουν και ανάλογη συνέχεια. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, βρίσκεται σε καλύτερο φεγγάρι από τη Μπάγερ και για αυτό θα «χτυπήσουμε» το Χ2 που καλοπληρώνει.

Λεγκανιές – Αλαβές

Ευεργετική ήταν για την Λεγκανιές η διακοπή του πρωταθλήματος, αφού είχε συμπληρώσει τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη. Στο τελευταίο της χρονικά, έμεινε στο 0-0 με τη Χιρόνα εκτός έδρας, ενώ την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε σε φιλικό, με σκορ 3-1 από την Αλκορκόν. Γενικά φέτος, δείχνει πως θα δώσει μεγάλη μάχη για την παραμονή, σε αντίθεση με την Αλαβές. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας, μετά τη δύσκολη νίκη τους με σκορ 2-1 επί της Ουέσκα. Τρομερή η φετινή τους εκκίνηση, αν και βγάζουν αδυναμίες μακριά από την έδρα τους. Σε κάθε περίπτωση έχουν το μομέντουμ κόντρα σε μια όχι πειστική Λεγκανιές. Για αυτό και θεωρούμε πως θα φύγουν αλώβητοι από τη Μαδρίτη. Πάμε με το 2DNB.

Μάθε τα πάντα για το goalbet casino

To Top