Κόντρα στον καιρό και στους Κρητικούς η Κ-20

Τον Εργοτέλη υποδέχεται αύριο στη Σουρωτή (11.00) η Κ-20 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, με στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, αφήνοντας στο παρελθόν την ισοπαλία του περασμένου Σαββάτου κόντρα στην Ξάνθη.

Για τον αγώνα εναντίον των Κρητικών που θα διεξαχθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις “Λώλας” κάτω από αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες, ο Νίκος Πασσιαλής δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Γιώρη, Νταμαρλή καθώς και στον Καράδαη (ταλαιπωρείται από ίωση), ενώ θα έχει ξανά στη διάθεσή τους Δημήτρη Μπαγκή (ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του) και Σάκη Κανούλα.

Ο Άρης, τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς σε 17 ματς, ενώ η κρητική ομάδα στην όγδοη με 28 βαθμούς σε 18 παιχνίδια. Μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα είναι ο Παναθηναϊκός με 43 βαθμούς, έπειτα από τη νίκη που πανηγύρισε την Τετάρτη επί του Λεβαδειακού, ενώ ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με 40.

Αναλυτικά, την αποστολή των “κίτρινων” απαρτίζουν οι Παπαδόπουλος, Μαντής, Μπαγκής, Τουλκερίδης, Ρένια, Πολιανίδης, Τσιλόπουλος, Θυμιόπουλος, Περήφανος, Σουνάς, Κουρέλλας, Καραγάννης, Λένος, Αντωνιάδης, Παλιάτσιος, Μαρμαράς, Γιαννακιτσίδης και Κανούλας.

Διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο Παναγιώτης Συμεωνίδης από την Ένωση Πιερίας με βοηθούς τους Καραισαρίδη και Καραμπούλα από τον ίδιο σύνδεσμο.

To Top