Κόντρα του Σαλάχ με την oμοσπονδία εξαιτίας μιας διαφήμισης

Mε τα κατορθώματα του τόσο με τη φανέλα της Λίβερπουλ όσο και με εκείνη της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αιγύπτου ο Μοχάμεντ Σαλάχ αντιμετωπίζεται ως Εθνικός ήρωας στην πατρίδα του. Όπως είναι φυσιολογικό όλες οι εταιρίες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την εικόνα του για να “πουλήσουν” παραπάνω.

Οι ημιτελικοί του Champions League παίζουν στο Stoiximan.gr με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα!

Μία διαφήμιση ωστόσο εξόργισε τον Αιγύπτιο εξτρέμ της Λίβερπουλ. Σύγκεκριμένα, τόσο ο Σαλάχ, όσο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας της Αιγύπτου βρίσκονται πλέον πάνω σε αεροπλάνα της EgyptAir χωρίς όπως φαίνεται να έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους.

Είναι δεδομένο ότι η συγκεκριμένη κίνηση γίνεται ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε περίπου έναν μήνα, ωστόσο το πρόβλημα φέρεται να έχει δημιουργηθεί από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου. Η αεροπορική εταιρία έχει συνάψει συνεργασία μαζί της και έτσι “έντυσε” τα αεροπλάνα της με τις φωτογραφίες των αθλητών.

Το πρόβλημα ωστόσο δεν σταματά εκεί. Τα χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί στο φόντο της φωτογραφίας παραπέμπουν σε εταιρία παροχής ίντερνετ η οποία είναι αντίπαλος με τον αποκλειστικό χορηγό του Σαλάχ στην Αίγυπτο. Ο μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ έκανε λόγο για προσβολή σε tweet που έκανε στα αραβικά. Για την ακρίβεια έγραψε: “Δυστυχώς, ο τρόπος με τον οποίο μου φέρονται είναι προσβλητικός”. Πάντως, λίγες ώρες αργότερα με νέο του τιτίβισμα έδειξε ότι το πρόβλημα αρχίζει να λύνεται: “Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη σας. Θα λυθεί σύντομα”.

Για το ζήτημα πήρε θέση και ο Υπουργός Αθλητισμού της Αιγύπτου ο οποίος τόνισε: “Δουλεύουμε με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές για να δοθεί λύση στο πρόβλημα. Είναι σημαντικό για εμάς ενόψει της προετοιμασίας της ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο”.

To Top