“Κόουτς δεν αντέχουμε άλλο”!

To τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Άρη θα ρίξει και την “αυλαία” του… εφιάλτη. Οι Ισπανοί αποτελούν παρελθόν, οι δανεικοί ετοιμάζουν βαλίτσες και οι υπόλοιποι παίκτες δείχνουν ότι δεν αντέχουν άλλο, μετά από μια χρονιά τεράστιων οικονομικών προβλημάτων.  

Οι υποχρεώσεις των δανεικών στον Άρη ποδοσφαιριστών ολοκληρώνονται αμέσως μετά το παιχνίδι με τους Ηπειρώτες. Οι Ανδρέας Τάτος και Βασίλης Καραγκούνης έχουν «υποχρέωση» να επιστρέψουν στον Ολυμπιακό, ο Τάσος Μπακασέτας στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ οι Μαυρουδής Μπουγαΐδης και Βαλεντίνος Βλάχος, περιμένουν μια επίσημη ενημέρωση από τις Γρανάδα και Κλαμπ Μπριζ, αντίστοιχα. Ακόμη ολοκληρώνεται και το συμβόλαιο του Κρίστι Βανγκέλι.

Τόσο την προηγούμενη εβδομάδα, όσο και στις αρχές αυτής που διανύουμε τώρα, οι ποδοσφαιριστές του Άρη επιχείρησαν να έρθουν σε συνεννόηση με το τεχνικό τιμ, προκειμένου να διαπιστώσουν ουσιαστικά τις προθέσεις του Γιώργου Φοιρού για τη συνέχεια των προπονήσεων μετά το τέλος του πρωταθλήματος, στέλνοντας το σαφές μήνυμα:

«Κόουτς δεν αντέχουμε άλλο αυτή την κατάσταση, έχουμε τεράστιο πρόβλημα. Κάποιοι από εμάς δεν έχουν χρήματα ούτε για τα βασικά, πόσο δε μάλλον για να ερχόμαστε σε προπονήσεις δίχως ουσιαστικό νόημα, αφού το πρωτάθλημα τελειώνει. Κάναμε υπομονή όλο αυτό το διάστημα, αλλά κι αυτή έχει τα όρια της» ήταν ορισμένες από τις χαρακτηριστικές τοποθετήσεις.

Το πιο πιθανό, ενώ όλα παραμένουν ρευστά, είναι να συνεχιστούν οι προπονήσεις μέχρι τις αρχές Μαΐου με όσους έχουν τη διάθεση να προπονούνται και αποκλειστικά φυσικά, με ποδοσφαιριστές που κατάγονται από τη Βόρεια Ελλάδα! Μια εικόνα χαρακτηριστική της τραγικής κατάστασης που επικρατεί…

To Top