ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κόπωση και προβλήματα στην άκρη! Στόχος το διπλό Ευρώπης στην Τούμπα και η 2η θέση

Υποχρεωμένος να αφήσει πίσω του τα όποια προβλήματα, που προέρχονται από την κόπωση και τα διαδοχικά παιχνίδια, είναι ο Άρης.

Παίκτες και τεχνικό τιμ στρέφουν από σήμερα ουσιαστικά το βλέμμα τους στον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα (15.00) στην Τούμπα, με στόχο τη νίκη που αφενός θα εξασφαλίσει πρόωρα στην ομάδα την έξοδο στην Ευρώπη, αφετέρου θα φέρει και πάλι τους «κιτρινόμαυρους» στη 2η θέση.

Ο Τζέγκο έχει τεθεί νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν, ο Δεληζήσης τραυματίστηκε την Τετάρτη κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά πιθανότατα θα προλάβει να είναι παρών στο συγκεκριμένο ματς, ο Κάτσε παραμένει προφανώς ανέτοιμος -όπως και ο Μήτρογλου- καθώς έμεινε εκτός αποστολής προχθές, ενώ τουλάχιστον οι Σάκιτς, Σούντγκρεν, Ροζ και Σάσα έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα εμφανίζοντας σημάδια κούρασης στα παιχνίδια των πλέι οφ.

Ο Άρης καλείται να… ξεχάσει τα αγωνιστικά προβλήματα που έχουν προκύψει, παρουσιάζοντας μια εικόνα παρόμοια με αυτή που είχε στο μεγαλύτερο κομμάτι της φετινής σεζόν. Η ομάδα μπορεί να βρίσκεται στο +7 από το όριο της Ευρώπης και με τρία ματς να απομένουν ακόμα πιο κοντά στον αρχικό στόχο, όμως άπαντες δείχνουν αποφασισμένοι να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες κατάκτησης της 2ης θέσης που δημιούργησαν μέσα στη χρονιά.

Η νίκη στην Τούμπα είναι ο στόχος που θέλει και μπορεί να πετύχει ο Άρης. Εξάλλου ο Άρης όπου και αν έχει αγωνιστεί φέτος, με κάθε αντίπαλο και κάτω υπό οποιεσδήποτε συνθήκες (αγωνιστικές, διαιτητικές ή καιρικές), έχει αποδείξει πως παίζει για τους τρεις βαθμούς και αυτό θα κάνει και την Κυριακή.

To Top