ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κόροιβος: Καλύτερος από πέρσι, εμπλουτισμένος με παίκτες γνώστες της Α1

Ο Κόροιβος έχει ανεβάσει το επίπεδό του σαν ομάδα σε σχέση με πέρσι, κυρίως γιατί έδωσε βάθος στο ρόστερ του με την προσθήκη Ελλήνων παικτών που είτε έχουν εμπειρία από την Α1, είτε είναι ταλέντα σε ανάπτυξη και αγωνίζονται δανεικοί.

Ο Χάρης Μαρκόπουλος προτίμησε να πάει φέτος στα… σίγουρα με την στελέχωση του ρόστερ του. Κράτησε τον πολύ ποιοτικό Ντουέιν Ντέιβις από την περσινή ομάδα, παίκτης που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο και είναι η υπ’ αριθμόν ένα “απειλή” για την άμυνα του Άρη και επέλεξε παίκτες που είχαν θητεύσει στο περσινό πρωτάθλημα: Όμπι Τρότερ και Ντάρελ Χάρις με την φανέλα του ΚΑΟΔ και Βίντσεντ Κάουνσιλ από το Ρέθυμνο. Αν προσθέσει κανείς και τον Νάνα Χάρντινγκ που θα κάνει σήμερα το ντεμπούτο του και έχει θητεύσει παλιότερα στην Α1 με τον Ηλυσιακό, αντιλαμβάνεται το σκεπτικό του Μαρκόπουλου.

Πίσω από αυτή την πεντάδα ξένων υπάρχουν Έλληνες παίκτες που έχουν πολλά “ένσημα” στην Α1. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος και ο Δημήτρης Χαριτόπουλος ξέρουν πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, όπως και οι Διαμαντής Σλαφτσάκης και Γιώργος Γεωργάκης, ο καθένας στον ρόλο του.

Ο Μαρκόπουλος επέλεξε να προσθέσει και τους δανεικούς Πουλιανίτη από Άρη και Χριστοδούλου από τον Ολυμπιακό και έτσι δημιούργησε ένα ρόστερ που προς το παρόν κάνει αξιοπρεπή πορεία, με τρεις εκτός έδρας νίκες (Πάτρα, Καβάλα, Κηφισιά) και δύο ήττες εντός έδρας, τη μία από την ΑΕΚ και την άλλη στη πρεμιέρα από τα Τρίκαλα, την οποία έχει ήδη καλύψει.

koroivos_roster

To Top