ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόρχουτ: “Eτσι περνάμε την καθημερινότητά μας – Καμία κρούση από τον Παναθηναϊκό”

Συνέντευξη του Μιχάι Κόρχουτ φιλοξενήθηκε σε ουγγρική ιστοσελίδα (haon.hu), με τον αμυντικό του Άρη να τοποθετείται τόσο για την καραντίνα, όσο και το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, για το οποίο δεν γνωρίζει κάτι επίσημα.

“Παραμείναμε στη Θεσσαλονίκη, δεν μπορούσαμε να πάμε σπίτι. Βρισκόμαστε σε καραντίνα για εβδομάδες διότι η παρούσα κατάσταση είναι απρόβλεπτη ώστε να πάρουμε κάποια απόφαση και να επιστρέψουμε. Ο μόνος τρόπος για να βγεις είναι να αποδείξεις με ταυτότητα που θέλεις να πας και τι να κάνεις. Η εμπειρία μου μου λέει πως οι άνθρωποι ακολουθούν τους περιορισμούς”, είπε αρχικά ο διεθνής Ούγγρος.

Όσο για το πως περνάει πλέον τον χρόνο του, εν μέσω… καραντίνας, είπε: “Ευτυχώς έχουμε ένα δάσος κοντά στο σπίτι μας, οπότε μπορώ να βγω εκεί και να γυμναστώ. Βοηθάω στην κουζίνα όσο μπορώ, αλλά όχι πάντα με την ίδια επιτυχία. Επίσης, πάμε βόλτα το σκυλί μας, διαβάζουμε και παρακολουθούμε ταινίες με την γυναίκα μου, προσπαθώντας να αξιοποιήσουμε κατάλληλα την ημέρα μας”.

Καταληκτικά, για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, τόνισε: “Ξέρω μόνο ότι ο παίκτης (σ.σ. Ινσούα) που παίζει στην θέση αυτή, το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι. Υποτίθεται ψάχνουν το κατάλληλο πρόσωπο για να τον αντικαταστήσει, αλλά ούτε εγώ, ούτε ο μάνατζερ μου δεν έχουμε δεχθεί κάποια κρούση, οπότε δεν μπορώ να το σχολιάσω”.

Δείτε την συνέντευξη ΕΔΩ

To Top