Κόσμος να γουστ-ΑΡΗΣ! Ξεπέρασαν τα 2.500 διαρκείας και συνεχίζουν!

Κόσμος να γουστ-ΑΡΗΣ! Ξεπέρασαν τα 2.500 διαρκείας και συνεχίζουν!

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Από το πρωί ξεκίνησε ο “κίτρινος πυρετός” και χτύπησε κόκκινα, στην πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2019-20 για τον Άρη της Ευρώπης.

Ο κόσμος του Άρη κατέγραψε έμπρακτα την στήριξη του στην προσπάθεια γενικότερης αντεπίθεσης του συλλόγου. Σύμφωνα λοιπόν, με τα όσα έγιναν γνωστά από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, η πώληση των διαρκείας ξεπέρασε τα 2.500, μετά και το σημερινό… ντου του κόσμου.

Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τα εισιτήρια που πουλήθηκαν τις προηγούμενες μέρες από τους παλαιούς κατόχους και το διαδίκτυο και σήμερα ο αριθμός ξεπέρασε τα 2.500.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια διαρκείας για την παιδική κερκίδα, σχεδόν εξαντλήθηκαν, με αποτέλεσμα να απομένουν λίγα για τους… τελευταίους και τυχερούς.

Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε χθες πως λόγω της αυξημένης ζήτησης- η περίοδος ανανέωσης των θέσεων, που είχαν οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, παρατείνεται μέχρι την άλλη Τετάρτη (05/06). Παράλληλα, από σήμερα ξεκίνησε κανονικά η αγορά των ελεύθερων θέσεων για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ήδη από το πρωί, έχουν σχηματιστεί ουρές έξω από το “Κλεάνθης Βικελίδης” με τον κόσμο του Άρη να περιμένει καρτερικά για ανανεώσεις και αγορά διαρκείας! Η μπουτίκ της ΠΑΕ άνοιξε στις 10 το πρωί, όμως υπήρχε κόσμος που περίμενε στην ουρά από τις 8.30!

Κάποια στιγμή “επιστρατεύτηκαν” μέχρι και καθίσματα κάμπινγκ και… στασίδια, με τον κόσμο να λέει χαρακτηριστικά ότι την άλλη φορά θα πάνε με… αντίσκηνα!

 

To Top