ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κόσμος παντός καιρού! Η αγάπη μικρών και μεγάλων για Άρη, η αποθέωση για Μάνου και Ετέμπο

Κόσμος παντός καιρού! Αγάπη μικρών και μεγάλων για Άρη, αποθέωση για Μάνου και Ετέμπο. Αυτό είναι το μήνυμα που επικρατούσε στην εκδήλωση της ΠΑΕ με τον Μανου Γκαρθία και Πίτερ Ετέμπο το βράδυ της Τετάρτης, όπου παίκτες και κόσμος είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουνε, να φωτογραφηθούν, και να υπογράψουν τα… απαραίτητα αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φίλους του Άρη.

Αρκετός ήταν ο κόσμος χθες στην εκδήλωση του Άρη παρά τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην Θεσσαλονίκη. Πολλοί ήταν αυτοί που βρεθήκαν στο event από αρκετά χιλιόμετρα μακριά, αφού η αγάπη των ίδιων και των μικρών φίλων υπερέβη των συνθηκών. Κάτι το εντυπωσιακό ήταν η προσέλευση κυρίως μικρών παιδιών που προκειμένου να συναντήσουν τα ποδοσφαιρικά τους πρότυπα και είδωλα έκλεψαν λίγο χρόνο και βρεθήκαν εκεί.

Με μεγάλη χαρά οι δυο παίκτες του Άρη μοιραστήκαν με τους νέους τις εμπειρίες και τους συμβούλευαν. Παιδιά από τις ακαδημίες και από άλλα  αθλήματα θέλησαν να πάρουν… λάμψη.

Είναι σημαντικό ότι συναντήσαμε και φιλάθλους άλλων ομάδων που βρεθήκαν εκεί, βιώνοντας τη ξεχωριστή εκδήλωση… Κάτι που λέει πολλά για τη δυναμική του Άρη.

To Top