Κόστιτς και όχι Σπανός στα Τρίκαλα

Ο Μίλος Κόστιτς είναι ο αντικαταστάτης του Θωμά Γράφα στον πάγκο των Τρικάλων καθώς ο Δημήτρης Σπανός φέρεται να απάντησε αρνητικά. Ο Σλοβένος τεχνικός, που είχε περάσει και από τον Αχαρναϊκό, υπέγραψε για ενάμιση χρόνο. 

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Milos Kostic με συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση έτους. Ο κ. Kostic, γεννημένος στην Σλοβενία στις 23 Νοεμβρίου του 1971, έχει εργαστεί στο παρελθόν, στις εθνικές ομάδες της Σλοβενίας U17 και U19, οδηγώντας και τις δύο χρονιές τις ομάδες του στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Σλοβένος προπονητής έχει κάτσει στο πάγκο του Ερυθρού Αστέρα και της Βέλγικης Lierse ως βοηθός προπονητή και στη συνέχεια, ανέλαβε ως πρώτος προπονητής στην Σλοβένικη Krka, για να ακολουθήσει η Ζελέζνιτσαρ Βοσνίας. Στην χώρα μας έχει εργαστεί για τον Αχαρναικό, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις με το ποδόσφαιρο που παρουσίασε και τον Ηρακλή. Τέλος, η τελευταία ομάδα που εργάστηκε πριν έρθει στην ομάδα μας είναι η Λουφτετάρι. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΟΤ και του ευχόμαστε Καλή Επιτυχία».

To Top