Κόφφας: “Ο Άρης η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας”

Για τον προσεχή αγώνα με τον Άρη στο πόλο, μίλησε ο βοηθός προπονητή της Νίκης Βόλου, Δημήτρης Κόφφας. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

«Παίζουμε ίσως με την καλύτερη ομάδα του ομίλου, πιθανόν και την καλύτερη της κατηγορίας, αλλά έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε φέτος να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο.
Μετά τις συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες χρειαζόμαστε και ένα θετικό αποτέλεσμα στον Βόλο, ειδικά με ένα σπουδαίο αντίπαλο. Το σημαντικό είναι ότι όλα τα παιδιά έχουν χτίσει καλή ψυχολογία και πιστεύουν στους εαυτούς τους και στην ομάδα».

Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας, υποστήριξε: «Δε θέλουμε να θέσουμε ακόμη κάποιο στόχο, αλλά θα είμαστε ευτυχισμένοι αν καταφέρουμε να πλασαριστούμε στην πρώτη τετράδα. Θα αρχίσουμε να μιλάμε για στόχους μόλις ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος. Γνωρίζουμε ότι στην αρχή της χρόνιας θεωρούμασταν από τις πιο αδύναμες ομάδες, αλλά αυτό πλέον το έχουμε ανατρέψει.
Πέρσι σωθήκαμε στην τελευταία φάση του πρωταθλήματος και θέλουμε να μην μπούμε στην ίδια διαδικασία κ φέτος.
Το ότι η ομάδα πάρα το νεαρό της ηλικίας της, καθώς έχει μέσο όρο αρχικής 7αδας κάτω των 20, στηρίζεται στον περσινό κορμό κ έχει πάρει περισσότερους βαθμούς σε 5 παιχνίδια από ότι πέρσι σε 14, είναι το πρώτο κέρδος».
To Top