Κύκλος κλείνει, κύκλος ανοίγει, συσπείρωση απαιτείται

Η νέα σελίδα του μπασκετικού Άρη θα ξεκινήσει να γράφεται κατά πάσα πιθανότητα εντός της βδομάδας, εφόσον οριστικά γίνει την Τετάρτη η γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ και υποβάλλει την παραίτησή του ο Γιάννης Δαμιανίδης από την θέση του προέδρου.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Είναι ένας κύκλος που κλείνει και ένας άλλος που θα ανοίξει, την ίδια ακριβώς στιγμή. Ο κύκλος κλείνει με τον χειρότερο τρόπο και για τον ίδιο τον Γιάννη Δαμιανίδη και για το τμήμα. Δώδεκα χρόνια σε ύψιστες διοικητικές θέσεις είναι πολλά και είναι απολύτως λογικό που επήλθε η φθορά. Όχι φέτος, απλά φέτος ήταν το αποκορύφωμα.

Το τμήμα είναι “πληγωμένο”. Υπάρχουν χρέη, υποχρεώσεις, οφειλές, όπως θέλετε πείτε το. Συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν ευθύνη και φαντάζομαι ότι επακριβώς θα γίνουν γνωστά όλα τα στοιχεία με το πόρισμα του ελέγχου που διενέργησε ο ορκωτός λογιστής. Εκεί θα φανεί σε ποιο βαθμό ευθύνεται ο καθένας που διοίκησε το τμήμα από την ειδική εκκαθάριση και μετά και θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει, όπως πρέπει από αυτούς που πρέπει.

Ο κύκλος που ανοίγει έχει πολλά ερωτηματικά και ένα δεδομένο, την συσπείρωση δυνάμεων γύρω από τη νέα διοίκηση, του Λευτέρη Αρβανίτη. Δημόσια τοποθετήθηκε ο Ντίμης Παπαϊωάννου ότι θα στηρίξει έμπρακτα τη νέα προσπάθεια. Δημόσια τοποθετήθηκε η ΣΑΡΙΣΑ ότι στηρίζει τον Λευτέρη Αρβανίτη. Χέρια να δουλέψουν υπάρχουν. Τα βρήκε ο Αρβανίτης και τα εμπιστεύεται. Χρήματα αναζητούνται. Υπάρχουν λίγα, αλλά υπάρχει και πλάνο και διάθεση για να βρεθούν, όπως ο ίδιος ο μελλοντικός πρόεδρος υποστήριξε.

pale-lavaraΤα ερωτηματικά αφορούν κυρίως τις συνθήκες μέσα στις οποίες αυτή η διοίκηση των άφθαρτων Αρειανών θα μπορέσει να λειτουργήσει, έχοντας μια δεδομένη απειρία. Η χώρα είναι σε κρίση, ο σύλλογος του Άρη διανύει περίοδο κρίσης και ουδείς το αμφισβητεί αυτό, όμως, κάτι τέτοιες στιγμές είναι που επισκιάζονται τα πάντα από την δύναμη που μπορεί να δώσει στον σύλλογο ο κόσμος του.

Δεν πρόκειται οι άνθρωποι της νέας διοίκησης να ζητήσουν από τον κόσμο να… ξεπαραδιαστεί για να στηρίξει το μπάσκετ. Είναι, όμως, δεδομένο ότι θα θεωρήσουν απαραίτητο οι καινούριοι διοικούντες το γεμάτο Αλεξάνδρειο. Ο κύκλος που ανοίγει πρέπει να βρει όλους δίπλα στο τμήμα των 21 τίτλων.

ΥΓ: Ανώνυμα e-mail δεν πρόκειται ποτέ να δημοσιευθούν στο PRESSARIS ακόμα κι αν ενδεχομένως περιέχουν στοιχεία που θεωρούνται “αποκαλυπτικά” και φανερώνουν και ορισμένες “κρυφές σκέψεις”. Είναι άνανδρο να κρύβεται κάποιος πίσω από την ανωνυμία για να δημιουργεί “καταστάσεις” υπέρ ή κατά προσώπων. Η υπόθεση πάντως παρακολουθείται γιατί (λογικά) θα υπάρχει συνέχεια…

To Top