ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κύμα φυγής από τον ΟΦΗ: Προσφυγή ο Κουσκουνάς, αδικαιολόγητα απόντες Λεάλ, Ορτέγκα, Κουτσιανικούλης

Σωρός τα προβλήματα στον ΟΦΗ… Ο Κουσκουνάς κατέθεσε προσφυγή κατά του συλλόγου, ενώ Λεάλ, Ορτέγκα και Κουτσιανικούλης απουσίασαν αδικαιολόγητα από την προπόνηση μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Κύμα φυγής ξέσπασε στον ΟΦΗ με αφορμή, τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου. Ο Νίκος Κουσκουνάς δεν επέστρεψε στο Ηράκλειο και έχει ήδη καταθέσει προσφυγή, διεκδικώντας την ελευθέρας του από την ομάδα.

Από την επίσημη άδεια δεν επέστρεψαν ούτε και οι Σέρχιο Λεάλ και Αρμίτσε Ορτέγκα. Οι δύο παίκτες, χωρίς να ενημερώσουν, απουσίασαν από την σημερινή συγκέντρωση, δείχνοντας, ουσιαστικά πως θέτουν εαυτούς εκτός ομάδας.

Απών ήταν και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος, παρότι απουσίασε αδικαιολόγητα, επικαλέστηκε προσωπικό πρόβλημα που τον ανάγκασε να παραμείνει στην Λάρισα και αναμένεται να ταξιδέψει στο Ηράκλειο για την αυριανή (Σάββατο 29/12) προπόνηση.

Η κατάσταση, γενικότερα, στον ΟΦΗ είναι ζόρικη, αφού οι οφειλές στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, όλοι μαζί είχαν αποφασίσει να τηρήσουν στάση αναμονής μέχρι την ερχόμενη Γενική Συνέλευση, κάτι που αναμένεται να δρομολογήσει επιπλέον εξελίξεις.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top