Κύμη: Έξι μήνες χωρίς εκτός έδρας νίκη…

Η σημερινή αντίπαλος του Άρη αποτελεί την πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος, όσον αφορά την αποτελεσματικότητα εκτός έδρας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Η Κύμη, την οποία υποδέχεται στις 15.45 ο Άρης, έχει κερδίσει μόλις μία φορά μακριά από τη Χαλκίδα. Με ρεκόρ 1-10 έχει το χειρότερο ρεκόρ εκτός έδρας μαζί με τον ουραγό της Basket League, Κολοσσό Ρόδου.

Η… πρώτη και τελευταία εκτός έδρας νίκη που σημείωσε στο πρωτάθλημα η Κύμη ήταν στην 1η αγωνιστική, όταν στις 7 Οκτωβρίου κέρδισε στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο (89-93), ενώ τέσσερις μέρες νωρίτερα είχε επικρατήσει και στο Ρέθυμνο για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Από εκεί και έπειτα η ομάδα της Εύβοιας μετράει δέκα σερί ήττες, έχοντας συμπληρώσει έτσι έξι μήνες χωρίς νίκη μακριά από το «σπίτι» της. Ωστόσο, στις τρεις τελευταίες της εξόδους (Περιστέρι, ΑΕΚ, Χολαργός) πάλεψε μέχρι τέλους για το θετικό αποτέλεσμα. Ειδικά στο Περιστέρι έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της, καθώς ηττήθηκε στην παράταση με 94-93 κι ενώ είχε φτάσει να προηγηθεί με +5 λίγο πριν το τέλος του εξτρά πενταλέπτου.

Ο Άρης θα πρέπει να εκμεταλλευτεί αυτή την αδυναμία της Κύμης, να μπει δυναμικά από το πρώτο δευτερόλεπτο και μαζί με την εκκωφαντική συνδρομή του κόσμου να μην της δώσει κανένα δικαίωμα ελπίδας για νίκη.

To Top