Κύπελλο: Ανοιχτό να μπει πρόβλεψη για διπλό τελικό στην προκήρυξη για του χρόνου

Στην ΕΠΟ δείχνουν αποφασισμένοι μέσα στο καλοκαίρι να αλλάξουν την προκήρυξη που φέτος τους έβαλε σε πολλούς… μπελάδες σε σχέση με τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό στις 24 Μαϊου για τον τελικό του Novibet Κυπέλλου σε έναν αγώνα που πέρασε από… χίλια μύρια κύματα και… έφαγε πολλή… ταλαιπωρία για να οριστεί. Προφανώς και λόγω – και – των χειρισμών από μεριά της ΕΠΟ.

Και αυτό διότι εκτός των άλλων η προκήρυξη ανέφερε Πανθεσσαλικό ή εξωτερικό για έναν τελικό με ομάδα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Υπό αυτό το πρίσμα η προκήρυξη για του χρόνου θα αλλάξει, όπως δήλωσε και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΕΠΟ, Σωτήρης Τριανταφύλλου. Και σε πρώτο πλάνο είναι το να υπάρχει πρόβλεψη για διπλό τελικό ή πολύ πιο συγκεκριμένο πλαίσιο για τα υποψήφια γήπεδα τέλεσης του αγώνα (εκτός φυσικά από ημέρα και ώρα).

Για τον διπλό τελικό έγινε προσπάθεια και φέτος αλλά την ύστατη ώρα με τις ομάδες να μην δείχνουν θετικές ενώ φυσικά δεν ήταν στην προκήρυξη κάτι τέτοιο. Στην προκήρυξη θα γίνει προσπάθεια ώστε να μπει ακόμα και το να προβλέπεται το εάν θα πρέπει να ληφθεί απόφαση πιο αργά ή εάν θα μπορεί να γίνει αυτό. Όλα αυτά για να υπάρχει η σχετική ασφαλιστική δικλείδα. Οι σχετικές αποφάσεις αναμένονται μέσα στο καλοκαίρι.

 

To Top