Κύπελλο: Αποκλεισμός “χαστούκι” και… προτζ-εκτός ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΣ (video)

Αποκλεισμός “χαστούκι” και… προτζ-εκτός ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΣ στο κύπελλο. Η ομάδα των Ιωαννίνων με δεύτερη νίκη (1-2), μετά το 2-1 στο Αγρίνιο (!) πέρασε στα ημιτελικά του θεσμού.

Ο ανύπαρκτος Παναθηναϊκός. καθαρό προϊόν της… συμμαχίας,  με παίκτες από… άλλο επίπεδο, διασύρθηκε με δυο ήττες (1-2 και 2-1).

Ταφόπλακα στα όνειρα του Παναθηναϊκού για διάκριση στο θεσμού του Κυπέλλου έβαλε απόψε ο εκπληκτικός ΠΑΣ Γιάννινα του Αργύρη Γιαννίκη που αποδείχθηκε ΠΑΣάς στη Λεωφόρο (1-2) και κατέκτησε πανάξια με δύο νίκες την πρόκριση στην ημιτελική φάση.
Υποτίθεται ότι οι πράσινοι έδιναν τον υπέρ πάντων αγώνα, αλλά οι Ηπειρώτες καθάρισαν το ματς πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο έχοντας προηγηθεί με 0-2 μόλις στο 9’!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η ομάδα που μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και στην πρώτη του υποσχόμενη ευκαιρία στο ματς ευτύχησε να σκοράρει και να… σοκάρει τους πράσινους. Ο Παντελάκης με κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε ιδανικά μία στατική φάση και μόλις στο 2’ άνοιξε το σκορ (0-1).
Σα να μην έφτανε αυτό στο 9’ οι Ηπειρώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους και άνοιξαν διάπλατα το δρόμο προς την πρόκριση, με τον Χαρζηθεοδωρίδη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Μιλιντσεάνου (0-2).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έμοιαζε να έχει παραδοθεί στη μοίρα του, οι αλλαγές του Μπόλονι ήταν τύπου… ροτέισον και τίποτα ουσιαστικό δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Ρώσου διαιτητή, με εξαίρεση το γκολ της τιμής από τον Πούγγουρα στο 74’ (1-2), με τον ΠΑΣ Γιάννινα να κατακτά πανάξια την ιστορική πρόκριση.

To Top