Κύπελλο Ελλάδας: Έξι παιχνίδια στο σημερινό μενού

Για δεύτερη μέρα συνεχίζεται η 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις. Από αυτές ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι.

Στις 19:00 οι δύο ομάδες κοντράρονται για ένα εισιτήριο στην επόμενη φάση του θεσμού. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα θέλει τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι για ψυχολογικούς λόγους και παράλληλα να πετύχει την πρώτη της νίκη εκτός έδρας, στο γήπεδο όπου στις 6 Φεβρουαρίου του 2021 είχε κάνει την τελευταία… Αντίθετα για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, η οποία προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Ιωνικό το συγκεκριμένο ματς αποτελεί ματς «ζωής ή θανάτου».

Νωρίτερα στις 17:15 ο Πανσερραϊκός υποδέχεται στις Σέρρες τον Βόλο και στις 15:00 η Ξάνθη τον Ιωνικό στα Πηγάδια. Την ίδια ώρα η Ηλιούπολη αντιμετωπίζει στην έδρα της την Λαμία. Στις 14:00 η Λευκίμμη υποδέχεται στην έδρα της τον Άγιο Νικόλαο, ενώ στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται το πρόγραμμα στις 21:30 στην Πάτρα και στο «Κώστας Δαβουρλής» η Παναχαϊκή τίθεται αντιμέτωπη με τον Παναιτωλικό.

Οι αγώνες είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, θα υπάρξει παράταση και στην συνέχεια εφόσον χρειαστεί πέναλτι.

Αυτά είναι τα παιχνίδια που θα μεταδοθούν τηλεοπτικά:
19:00 Ατρόμητος – Παναθηναϊκός (CosmoteSport 2)
17:15 Πανσερραϊκός – Βόλος (CosmoteSport 3)
15:00 Ξάνθη – Ιωνικός (CosmoteSport1)
21:20 Παναχαϊκή – Παναιτωλικός (CosmoteSport1)

To Top