Κύπελλο Ελλάδας: Ακόμα πέντε εισιτήρια για τα προημιτελικά

Πέντε ομάδες θα εξασφαλίσουν σήμερα το εισιτήριό τους για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το πρόγραμμα ανοίγει με τον αγώνα του Αγίου Νικολάου με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου (14:00, Cosmote Sport2). Δύο αγώνα που είχαν έρθει ισόπαλες 2-2 στις Σέρρες. Ιστορική αν μη τι άλλο η πρόκριση για όποιον από τους δύο κι αν την πάρει, καθώς θα γίνει η πρώτη ομάδα Γ’ Εθνικής που θα βρεθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η συνέχεια δίνεται με τη ρεβάνς Άρη-Λεβαδειακού (16:00, Cosmote Soprt3). Οι κιτρινόμαυροι κρατούν την τύχη στα χέρια τους μετά τη νίκη τους με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι. Στην αποστολή με το καλημέρα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά για τους γηπεδούχους, ενώ εκτός έμειναν οι Πάλμα και Νταρίντα. Με απουσίες και πιθανότατα ροτέισον οι Βοιωτοί.

Διαδικαστικές οι ρεβάνς που θα δώσουν Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ. Οι πράσινοι ταξίδεψαν στον Βόλο (16:30, Cosmote Sport1) με προίκα το 3-0 του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο. Οι Πειραιώτες θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές κόντρα στον Ατρόμητο (21:00, Cosmote Sport1) μετά το 4-1 του πρώτου αγώνα, όπως και η ΑΕΚ κόντρα στην Κηφισιά (19:00, Cosmote Sport2), μιας και ήδη βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση, έπειτα το 0-2 του πρώτου παιχνιδιού.

To Top