Κύπελλο Ελλάδας: Ανατροπή πρόκρισης ο Πανσερραϊκός επί του Αιγάλεω, νίκη στην παράταση η Αναγέννηση Καρδίτσας

Ο Πανσερραϊκός έστειλε το ματς στην παράταση στο 90+5′ και στο 108′ πήρε την πρόκριση με 2-1 επί του Αιγάλεω. Τη νίκη πανηγύρισε στην παράταση η Αναγέννηση Καρδίτσας στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώθηκε η 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο ματς που τράβηξε τα βλέμματα ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-1 του Αιγάλεω εκτός έδρας και πήρε την πρόκριση για την 5η φάση.

Το Σίτι προηγήθηκε στο 35ο λεπτό με σουτ του Μπαστιάνου. Ωστόσο, η ομάδα των Σερρών δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στις καθυστερήσεις του δευτέρου μέρους πήρε πέναλτι, με τον Σαΐντ να είναι εύστοχος στο 90+5′ και να στέλνει το παιχνίδι στην παράταση.

Ο Πανσερραϊκός στον έξτρα χρόνο κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Συγκεκριμένα ο Κανίς σκόραρε στο 108′ και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του.

Πρόκριση για Αναγέννηση Καρδίτσας, Αλμωπό και Απόλλων Πόντου
Την πρόκριση στην 4η φάση πανηγύρισε η Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι Καρδιτσιώτες πήραν την πρόκριση στην παράταση και συγκεκριμένα στο 117ο λεπτό επικρατώντας 1-0 εκτός έδρας του Μακεδονικού. Το “χρυσό” γκολ πέτυχε ο Μπάλλας στο 117ο λεπτό.

Στην 5η φάση του θεσμού προκρίθηκε ο Αλμωπός. Η ομάδα της Αριδαίας επικράτησε 3-0 του Αστέρα Σταυρού, δίχως ιδιαίτερο πρόβλημα. Ο Γιουκούδης άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό, ενώ 20 λεπτά αργότερα ο Παπαδόπουλος διπλασίασε τα τέρματά της ομάδας του. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κολλαράς στο 62′.

Ισόπαλο 0-0 έληξε η παράταση και η κανονική διάρκεια στο παιχνίδι του Διαγόρα με τον Απόλλωνα Πόντου, με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 4-2 και πήραν το εισιτήριο για την 4η φάση που θα αντιμετωπίσουν την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Τα αποτελέσματα:

Μακεδονικός – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1
Αιγάλεω – Πανσερραϊκός 1-2
Διαγόρας – Απόλλων Πόντου 2-4 πεν (0-0)
Αστέρας Σταυρού – Αλμπωπός Αριδαίας 0-3

To Top