ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κύπελλο Ελλάδας: Από τους “16” ξεκινούν ο Άρης και οι υπόλοιποι “Ευρωπαίοι”

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ πήρε τις οριστικές αποφάσεις της για τον τρόπο διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας τη νέα σεζόν.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Σύμφωνα με όσα αποφάσισαν στην Ομοσπονδία, η έδρα θα είναι αποκλειστική επιλογή της επιτροπής όταν γίνει γνωστό το ζευγάρι των φιναλίστ. Μάλιστα η ΕΠΟ θα διατηρεί το δικαίωμα να ορίσει εάν το επιθυμεί τον τελικό, που θα είναι μονός, ακόμη και εκτός Ελλάδας.

Κατά τα άλλα, την προσεχή σεζόν θα πάρουν μέρος στους δύο πρώτους γύρους 47 ομάδες ως κυπελλούχοι των Ενώσεων. Οι 14 ομάδες της νέας Football League θα μπουν στη διοργάνωση από την τρίτη φάση, ενώ οι ομάδες της Super League 2 από την τέταρτη.

Οι 9 ομάδες της Super League 1, αυτές που δεν θα παίξουν στην Ευρώπη, θα μπουν από την πέμπτη φάση και οι «Ευρωπαίοι» (ανάμεσά τους και ο Άρης) από την έκτη στη φάση των «16», δηλαδή.

Έως κι αυτό το σημείο οι αγώνες θα είναι μονοί και μέχρι την τέταρτη φάση οι αγώνες θα γίνονται στην έδρα της πιο αδύναμης, με βάση την κατηγορία, ομάδας, ενώ από την πέμπτη και έκτη φάση στην έδρα της ομάδας που κληρώνεται πρώτη.

Στη προημιτελική και στην ημιτελική φάση οι αγώνες θα είναι διπλοί.

To Top