Κύπελλο Ελλάδας: Κλείνει η 5η φάση σε Λιβαδειά και Παγκρήτιο

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας: Λεβαδειακός εναντίον Λαμίας και Γιούχτας-Ατρόμητος.

Τα δύο τελευταία εισιτήρια για τους “16” του Κυπέλλου θα βρουν απόψε τον κάτοχό τους σε Λιβαδειά και Παγκρήτιο Στάδιο, σε νοκ άουτ παιχνίδια για την 5η φάση. Τα ματς διεξάγονται στις 15:00, ενώ δεν θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη και VAR.

Στο ντέρμπι της Στερεάς Ελλάδας, ο πρωτοπόρος στον βόρειο όμιλο της SL 2, Λεβαδειακός θέλει να δείξει τη δυναμική του και κόντρα στην εξαιρετική φέτος Λαμία, βγάζοντας παράλληλα αντίδραση μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Εκτός οι Πίρινεν, Γιαννιώτας και Λούα Λούα για τους γηπεδούχους, με σημαντικές απουσίες η Λαμία, που δεν θα έχει τους διεθνείς Πάβλοβετς, Σλίβκα, αλλά και τους Παπαδόπουλο, Καρλίτος, Σίντκλεϊ, Τόσιτς. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τη Νίκη Βόλου.

Στο άλλο παιχνίδι της 5ης φάσης, ο Γιούχτας φιλοξενεί τον Ατρόμητο στο Παγκρήτιο Στάδιο, την τρίτη διαφορετική έδρα του τη φετινή σεζόν. Ευχάριστη έκπληξη της σεζόν η πρωτάρα στις επαγγελματικές κατηγορίες ομάδα από τις Αρχάνες, κόντρα στους Περιστεριώτες που ταξίδεψαν με αρκετές ελλείψεις στην Κρήτη, αφού για διάφορους λόγους απουσιάζουν οι Έρλινγκμαρκ, Αντζιέλσκι, Ιμερέκοφ, Καμαρά, Τζαβέλλας και Κεσχρίντα. Όποιος περάσει θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Λάρισα.

 

To Top