Κύπελλο Ελλάδας: Πάει για… λασπομαχία το ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός δίνουν ραντεβού στους Ζωσιμάδες για το τελευταίο ζευγάρι των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, σε ένα ματς που αναμένεται να εξελιχθεί σε λασπομαχία, αφού τις δύο τελευταίες ημέρες βρέχει συνεχώς στα Γιάννενα.

Το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΣ Γιάννινα διαχρονικά ήταν το γήπεδο των Ζωσιμάδων και ο αγωνιστικός του χώρος. Κάθε φορά που βρέχει, και στα Γιάννενα βρέχει πολύ, ο αγωνιστικός χώρος μετατρέπεται σε βούρκο, ειδικά μάλιστα αν υπάρξει επιβάρυνση.

Οι διοικούντες των Ηπειρωτών προσπαθούν τα τελευταία χρόνια να βρούνε λύσεις, έχουν προβεί σε διάφορα έργα αλλά όπως φαίνεται ούτε και αυτά είναι αρκετά. Από τον Ιανουάριο ο αγωνιστικός χώρος σε συνδυασμό με την τρελή βροχή που δεν έχει σταματήσει όλο το 2021, έχει φέρει το γήπεδο στα όρια του.

Το ματς με τον Παναθηναϊκό για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος θα είναι το έκτο παιχνίδι από την αρχή της χρονιάς στους Ζωσιμάδες που θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν με βροχή με πρόσφατες τις εικόνες από τα παιχνίδια με Άρη, Απόλλωνα και Βόλο όπου οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να παίξουν ποδόσφαιρο κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Καταλαβαίνει κανείς, πως το μεσημέρι της Πέμπτης (11/2) οι δύο ομάδες θα πρέπει να ετοιμαστούν για μια πιθανή λασπομαχία, και για τον λόγο αυτό και ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε ζητήσει το πρώτο ματς να διεξαχθεί στην έδρα του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο για να μην επιβαρυνθεί επιπλέον ο αγωνιστικός χώρος.

Τις τελευταίες ημέρες στα Γιάννενα έβρεχε συνεχώς, ενώ και σήμερα οι συνθήκες δεν είναι καθόλου καλές αν σκεφτεί κανείς πως από την Τετάρτη έχουν ανοίξει οι ουρανοί ενώ και αυτή την στιγμή βρέχει.

To Top