Κύπελλο Ελλάδας: Τρία παιχνίδια για τη φάση των “16”

Η φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας ξεκίνησε χθες, συνεχίζεται σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο.

Το σημερινό… μενού περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις οι οποίες συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς στις 17:30, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στην Λεωφόρο τον Βόλο (Cosmote Sport 1) έχοντας στη διάθεσή τους τους Ρούμπεν, Ιωαννίδη και Κουρμπέλη. Εκτός έμεινε λόγω γαστρεντερίτιδας ο Πούγγουρας, ενώ για τον Βόλο δεν υπολογίζεται ο Τσοκάνης.

Λίγο αργότερα, στις 19:30 (Cosmote Sport 2), ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Ατρόμητο, με τον Μίτσελ να έχει στα πλάνα του τους Χάμες – Ανδρούτσο, οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών το προηγούμενο διάστημα. Εκτός έμειναν όσοι έπαιξαν στο Μουντιάλ (οι δύο Χουάνγκ, ο Κουντέ και ο Σισέ), καθώς και οι Μπόουλερ – Λάιντνερ. Σε ό,τι αφορά τον Ατρόμητο, δεν θα παίξουν οι Έρλινγκμαρκ, Σουάρεθ και Κιβρακίδης.

Τέλος, το πρόγραμμα κλείνει στο γήπεδο της Ριζούπολης, όπου η Κηφισιά θα υποδεχθεί την ΑΕΚ (21:30, Cosmote Sport 1). Πολλά τα προβλήματα για την Ένωση, αφού ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει στους Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ, Άμραμπατ, Μοχαμάντι, Γαλανόπουλο, Τζαβέλλα, Ελίασον, Μαχαίρα και φυσικά στους Βίντα και Φερνάντες.

To Top