Κύπελλο Ιταλίας: Εύκολη πρόκριση για Σαλερνιτάνα, δύσκολη για Κρεμονέζε

Με εμφατικό τρόπο προκρίθηκε η Σαλερνιτάνα στους «16» του Κυπέλλου Ιταλίας, καθώς συνέτριψε την Σαμπντόρια με 4-0 στο «Stadio Arechi» μετά από μία άκρως επιβλητική εμφάνιση.

Η ομάδα του Φιλίπο Ιντσάγκι ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς απ’ το πρώτο ημίχρονο, όταν προηγήθηκε με 2-0 χάρις στα γκολ των Ικουεμέσι (28′) και Τσάουνα (45’+1′). Ο τελευταίος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 67′, ενώ την τελική… πινελιά έβαλε ο Τζοβάνε στο 86′. Στην επόμενη φάση η Σαλερνιτάνα θα αντιμετωπίσει στις 6/12 τη Γιουβέντους η οποία έχει προκριθεί ήδη στους «16» (όπως κι όλες οι ομάδες που τερμάτισαν την πρώτη οκτάδα της περσινής Serie A).

Νωρίτερα, η Κρεμονέζε χρειάστηκε την παράταση για να «λυγίσει» την αντίσταση της Τσιταντέλα με 2-1 (1-1 κανονική διάρκεια). Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 48′ με τον Μπερτολάτσι, όμως οι φιλοξενούμενοι -παρότι έπαιζαν με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Φράρε με δεύτερη κίτρινη στο 53′- έφεραν το ματς στα ίσα με τον Βίτα στο 83′. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε με… buzzer beater στην τελευταία φάση της παράτασης ο Κόντα, δίνοντας την πρόκριση στην Κρεμονέζε, η οποία θα αντιμετωπίσει στους «16» τη Ρόμα (6/12).

To Top