Κύπελλο: Νίκη (2-0) και πρόκριση της ΑΕΚ στους “8”

Στο ρελαντί και χωρίς το παραμικρό άγχος η ΑΕΚ επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 2-0 στη ρεβάνς του Κυπέλλου και εξασφάλισε την πρόκριση στους «8» όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό! Μάνταλος και Αλμπάνης τα γκολ της εύκολης νίκης!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Περιμένοντας τη μεγάλη άφιξη του Σέρχιο Αραούχο για την επιστροφή του, η ΑΕΚ «κλείδωσε» τη θέση της στα προημιτελικά του Κυπέλλου (όπου θα βρει τον Παναιτωλικό) επικρατώντας με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης.

Οι παίκτες του Μάσιμο Καρέρα «καθάρισαν» ουσιαστικά την πρόκριση από το ημίχρονο με τα γκολ των Μάνταλου (14’) και Αλμπάνη (17’) και στο δεύτερο μέρος έκαναν απλώς… συντήρηση του υπέρ τους σκορ, έχοντας σωστή αμυντική λειτουργία απέναντι σε έναν ακίνδυνο επιθετικά Αστέρα. Μοναδική ατυχία για τους κιτρινόμαυρους ο σοβαρός τραυματισμός του Παουλίνιο στον αγκώνα.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο (12’ Μπακάκης), Βράνιες, Σβάρνας, Χουλτ, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος (93’ Σαμπανάτζοβιτς), Βέρντε (70’ Γιακουμάκης), Αλμπάνης, Λιβάια

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Ματρικάρντι, Μαρτίνεθ, Βαλιέντε, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μαρκ Φερνάντεθ (58’ Ριέρα), Μπελόκ (58’ Κρέσπι), Χαουρέγκι (66’ Ιγκλέσιας), Μπαράλες

To Top