ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κύπελλο: Οι πιθανοί αντίπαλοι του Άρη

Πρόκριση-θρίλερ στα πέναλτι του Βόλου, πέρασε και ο Παναθηναϊκός, έκλεισε η φάση των 16. Δείτε ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Άρη στην φάση των 16.

Αναλυτικά:

Με 11 Έλληνες και τους Κολοβό-Καμπετσή να σκοράρουν, ο Παναθηναϊκός πήρε νέα νίκη επί της Παναχαϊκής με 2-0, και μαζί την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου.

Το 3-1 του πρώτου παιχνιδιού υπέρ του Παναθηναϊκού δεν άφηνε περιθώρια συζήτησης για τον αποψινό επαναληπτικό και ο Γιώργος Δώνης βρήκε την ευκαιρία να ξεκουράσει αρκετούς από τους βασικούς του, να δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και να τσεκάρει τον Νούνες ως αμυντικό μέσο ενόψει Βόλου.

Σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ήταν οι Κολοβός (52′) και Καμπετσής (71′) πετυχαίνοντας τα πρώτα τους τέρματα τη φετινή σεζόν ενώ ο πρώτος είχε και την ασίστ στο δεύτερο τέρμα. Καλή απόδοση είχε και ο Μπεκ για όσο διάστημα αγωνίστηκε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Αποστολάκης, Κολοβέτσιος (38′ Αλεξανδρόπουλος), Μαυρομμάτης, Ζαγαρίτης, Κουρμπέλης, Νούνες, Κολοβός, Σερπέζης (63′ Βαγιαννίδης), Μπεκ (63′ Φάουστο), Καμπετσής.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Καπούταγλης, Πατάπης, Πατρώνης, Τσελεπίδης (60′ Κολ), Ιντζόγλου, Παπατόλιος, Μουστακόπουλος, Λινάρδος, Μασούρας, Μαυριάς (74′ Κυνηγόπουλος), Αντωνακόπουλος (69′ Μωραίτης).

Ο Βόλος ισοφαρίστηκε (1-1) στο 90ό λεπτό από τον Πανσερραϊκό, αλλά πήρε την πρόκριση στα πέναλτι (4-2) – με τον Θανάση Γκαραβέλη ν’ αποκρούει δυο εξ αυτών – και το εισιτήριο για τους 16 του Κυπέλλου.

Ο Βόλος άνοιξε το σκορ στο 37 με κεφαλιά του Μάντζη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χουάν Μουνίθ. Ο γκολκίπερ του Πανσερραϊκού απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ το διαγώνιο σουτ του Λύρατζη στο 40′. Κι ενώ οι γηπεδούχοι έμοιαζαν να μην απειλούνται και να προσπαθούν για το δεύτερο γκολ (σουτ Μουνίθ στο 49′, σουτ Τσοκάνη στο 66′, δοκάρι με τον Διαμάντη στο 83′) στο 90ό λεπτό οι Σερραίοι ισοφάρισαν.

Ο Κόντσι ανέλαβε την εκτέλεση, ήταν εύστοχος, νίκησε τον Γκαραβέλη και έστειλε το ματς στην παράταση. Τόσο στο πρώτο ημίχρονο, όσο και στο δεύτερο αυτής ο Βόλος είχε μια φλύαρη υπεροχή. Η είσοδος του Τόρες έδωσε δημιουργική ώθηση στους Θεσσαλούς, αλλά αυτή ανεστάλη εν μέρει από την αποβολή του Μάντζη στο 101ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Βόλος πήρε την πρόκριση στα πέναλτι με 4-2. Ευστόχησαν οι Τσοκάνης, Τσίκα, Τόρες, Λύρατζης, ο Γκαραβέλης απέκρουσε δυο πέναλτι.

ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ

Βάσει της προκήρυξης του κυπέλλου, ο Άρης θα βρεθεί στην φάση των 16 (διπλοί αγώνες) και στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας (με βάση την περσινή βαθμολογία).

Έτσι οι οκτώ πιθανοί αντίπαλοι του από το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας είναι οι:

Ξάνθη, ΟΦΗ, Τρίκαλα, Παναιτωλικός, Αστέρας, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλαμάτα και Βόλος.

Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας είναι οι:  ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Άρης, Πανιώνιος, Λαμία, Παναθηναϊκός.

Επίσης, οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «16» είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 7, 8, 9 Ιανουαρίου και οι ρεβάνς στις 14, 15, 16 του ίδιου μήνα, το 2020.

To Top