Κύπελλο: Πρόκριση για τη Βέροια, νίκη με 2-1 με τον Θεσπρωτό

Η Βέροια νίκησε με σκορ 2-1 τον Θεσπρωτό εκτός έδρας στη 4η φάση και έτσι συνεχίζει στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε αγώνα της 4ης φάσης του θεσμού του Κυπέλλου η Βέροια επικράτησε με σκορ 2-1 εκτός έδρας του Θεσπρωτού και έτσι πέρασε στη συνέχεια. Το ματς είχε φάσεις όπως στο α’ μέρος και στο 1ο λεπτό με τη Βέροια, όταν ο Μπελεβώνης έβγαλε μπροστινή μπαλιά για τον Φασίδη, αυτός βρέθηκε απέναντι στο τέρμα και πλάσαρε αλλά ο Παππάς έδιωξε σωτήρια! Στο 6′ είχε φάση ο Θεσπρωτός. Μετά από κόρνερ ο Βασιλάκης έπιασε την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, αλλά ο Παπαδόπουλος έκανε τρομερή απόκρουση και έσωσε την εστία του.

Στο 37′ ήρθε το 0-1. Μπροστινή μπαλιά του Ντουμάνη για τον Φασίδη, αυτός βγήκε μόνος με τον Παππά και τον πλάσαρε ιδανικά για το γκολ. Στο 51′ η Βέροια πήρε πέναλτι από ανατροπή του Μπουόλι από τον Βασιλάκη. Στο 52′ ο Μπουόλι εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι γράφοντας το 0-2. Στο 75′ υπήρξε γύρισμα του Ισαακίδη για τον Μπουκουβάλα, αυτός σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά απέκρουσε σωτήρια ο Παππάς. Μετά το σουτ του Ντουμάνη έξω από την περιοχή έφυγε λίγο άουτ.

Στο 83′ μετά από σέντρα του Μαντζουρανάκη και σουτ του Κωνσταντίνου μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε λίγο έξω. Ο Θεσπρωτός μείωσε σε 2-1 στο 94′. Μετά από γέμισμα στην περιοχή της Βέροιας, ο Μπονίγια πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 1-2.

To Top