Κύργιας και Μανιάς βάζουν… υποψηφιότητα ενδεκάδας για την Τούμπα!

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς δείχνει να έχει πάρει τις αποφάσεις σε ότι αφορά τον τρόπο που θα χειριστεί την κατάσταση στην ομάδα. Είναι δεδομένο ότι σκέφτεται κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα ενόψει του ντέρμπι της Τούμπας, αλλά όλα είναι μοιραία ρευστά λόγω των πολλών τραυματισμών που έχουν προκύψει.

Η συμμετοχή του Πουλίδο στην αρχική ενδεκάδα με τον ΠΑΟΚ δείχνει να απομακρύνεται από τη στιγμή, μάλιστα, που θα έχει χάσει μια βδομάδα προπονήσεων λόγω της άδειας που πήρε για την Ισπανία. Ο Κύργιας είναι ο πρώτος που βάζει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα.

Στο φιλικό με τον Μακεδονικό δοκιμάστηκε το δίδυμο Κύργια-Ελσνερ και αυτό που μένει να διαπιστωθεί, απέναντι στην Λιούμπιμετς, την Κυριακή, είναι το εάν θα επιμείνει σε αυτούς ή αν θα αναζητήσει κάτι διαφορετικό. Το σίγουρο είναι πως ούτε κόντρα στους Βούλγαρους θα εμφανιστεί ο Πουλίδο, ο οποίος λείπει με άδεια στην πατρίδα του.

Από κει και πέρα, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα της Τούμπας ο Κύργιας στην επίθεση και ο Αγκάνθο να παίξει ως αλλαγή, ανάλογα με την ροή του αγώνα, μια και ο Ισπανός, όπως είναι γνωστό ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα αποθεραπείας για το γόνατό του.

 

To Top