Κύργιας στο PRESSARIS: “Τεράστια η δυναμική Άρη και κόσμου! Έρχομαι για να πετύχουμε το καλύτερο”

Η συμφωνία είναι οριστική με τον Μιχάλη Κύργια. Απομένουν πλέον οι υπογραφές, προκειμένου να αποτελέσει το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της φετινής χρονιάς.

Την είδηση της πλήρους συμφωνίας (όπως σας ενημέρωσε το PRESSARΙS) επιβεβαίωσε από την Αθήνα, όπου βρίσκεται ο 24χρονος αμυντικός.

«Ναι τα έχουμε βρει σε όλα με τον Άρη. Πρέπει πρώτα από όλα εγώ ο ίδιος να καταλάβω και να συνειδητοποιήσω σε ποια ομάδα θα παίξω. Ο Αρης είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα» είπε πριν από λίγο στο PRESSARIS ο Κύργιας υπογραμμίζοντας ότι: «Φυσικά και είμαι χαρούμενος. Η μεταγραφή μου στον Άρη είναι ένα τεράστιο βήμα για την καριέρα μου. Αυτός είναι και ο λόγος που τον προτίμησα, ανάμεσα στις άλλες προτάσεις που είχα. Έρχομαι αποφασισμένος να πετύχουμε το καλύτερο».

Αναφερόμενος στους κίτρινους είπε ακόμη: «Είναι μία ομάδα με τεράστια δυναμική. Τη γνωρίζουν όλοι στην Ελλάδα και φυσικά εγώ απλά θα συμπληρώσω το αυτονόητο, ότι ο κόσμος της είναι η μεγάλη της δύναμη. Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα του Κλεάνθης Βικελίδης».

Για το πότε θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη μας είπε ότι: «Περιμένω το πράσινο φως από τον μάνατζερ μου (σ.σ. τον εκπροσωπεί ο Κίμωνας Κοκορόγιαννης) και δεν βλέπω την ώρα να βρεθώ στην νέα μου ομάδα».

Σχετικά με το αν γνωρίζει κάποιους από τους παίκτες του Άρη είπε «Προσωπικά ξέρω μόνο τον Ανδρέα Ηρακλή με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στην Μικτή Αθηνών πριν από μερικά χρόνια. Τα υπόλοιπα παιδιά δεν τα γνωρίζω, αλλά ξέρω ότι ο Άρης έχει πολύ καλό υλικό».

To Top