Κύργιας: “Όποιος παίξει θα δώσει το 1000% για να χαμογελάσουμε εμείς στο τέλος”

Τη δικαιολογία της απειρίας, λόγω της παρουσίας πολλών νέων παιδιών στο ρόστερ, ακυρώνει ο Μιχάλης Κύργιας. Θεωρεί πως μέσα από τα παιχνίδια, έρχονται οι εμπειρίες και οι νεαροί του Άρη πρέπει να γίνουν άντρες!  

Διαβάστε τις δηλώσεις του στο novasports.gr:

-Μιχάλη, ξεκινάτε για τα ντέρμπι της περιόδου, χωρίς την ψυχολογία που θα θέλατε..
« Η αλήθεια είναι ότι έχουμε μπροστά μας ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε στα δύο τελευταία παιχνίδια κάποιους βαθμούς οι οποίοι θα μας βοηθούσαν στη συνέχεια και σίγουρα η ψυχολογία μας δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Από εκεί και πέρα όμως τα αφήνουμε όλα πίσω, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

-Που αποδίδεις αυτή την αγωνιστική καθίζηση του Άρη;
« Δεν θέλω να μιλήσω για συγκεκριμένα πράγματα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε αρκετά ματς μέσα στη σεζόν, δεν έχουμε πάρει αυτό που αξίζουμε. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή η μπάλα θα μας το δώσει πίσω. Ελπίζω σε καλύτερη συνέχεια».

-Είναι και θέμα απειρίας, λόγω των πολλών νέων παιδιών που έχουν συγκεντρωθεί στην ομάδα;
« Εντάξει, είμαστε πολλά νέα παιδιά και το βάρος της φανέλας του Αρη είναι μεγάλο. Όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία και το γεγονός ότι καλούμαστε να αγωνιστούμε στα παιχνίδια πρέπει να μας κάνει άντρες, ώστε να μη θεωρούμαστε άπειρα παιδιά».

-Ο κόσμος ζητά μια νίκη στο «Κλ. Βικελίδης»..
« Δυστυχώς σ΄ αυτό το γήπεδο δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που θα έπρεπε και που θα μπορούσαμε. Η έδρα πρέπει να είναι πλεονέκτημα για μια ομάδα και ελπίζω να γίνει η αρχή το Σάββατο, κόντρα στον Παναθηναϊκό».

-Τι λες, λοιπόν, γι αυτό το ματς;
« Ο Παναθηναϊκός, είναι Παναθηναϊκός. Από εκεί και πέρα κι εμείς κάναμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια μέσα στην εβδομάδα, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι για το ματς. Όποιος κληθεί να παίξει είμαι σίγουρος ότι θα δώσει το 1000% και εύχομαι να έρθει το αποτέλεσμα».

-Λένε πολλοί ότι ο Άρης με τον Παναθηναϊκό, αγωνιστικά, μοιάζουν μεταξύ τους. Συμφωνείς;
« Και ο Παναθηναϊκός έχει κάποιους νέους παίκτες σε ηλικία και αυτό είναι ένα κοινό στοιχείο. Η κάθε ομάδα κοιτά τον εαυτό της και ελπίζω εμείς να χαμογελάσουμε στο τέλος».

-Εσύ πως περνάς στη Θεσσαλονίκη;
« Είναι πολύ όμορφη η πόλη, πολύ καλή η ζωή, όμως το θέμα είναι η ομάδα να αρχίσει να πηγαίνει πιο καλά!».


To Top