Κώλυμα ο Αναστόπουλος! Τζάμπολ σε έξι γήπεδα – Τα βλέμματα σε Παλέ, ΟΑΚΑ και… ΣΕΦ

Ολοκληρώνεται σήμερα και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου η κανονική περίοδος της Basket League με τη διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής με τα βλέμματα να πέφτουν στο Παλέ, στο ΟΑΚΑ και στο… ΣΕΦ.

Στο ΣΕΦ δε θα σφυρίξει τελικά ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ο οποίος δήλωσε κώλυμα ενημερώνοντας την ΚΕΔ/ΕΟΚ σήμερα το πρωί και η τελευταία έβαλε στη θέση του τον Ψαριανό.

Αγωνιστικά το ενδιαφέρον εστιάζεται στην ουρά της βαθμολογίας. Μετά τον υποβιβασμό του Κολοσσού, τρεις ομάδες παλεύουν να αποφύγουν τη 13η θέση που οδηγεί στην Α2.

Το Ρέθυμνο είναι σε πιο ευνοϊκή θέση, καθώς σώζεται σίγουρα αν καταφέρει να κερδίσει τον Άρη στο Παλέ ή αν δεν κερδίσει η Κύμη τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Το Λαύριο χρειάζεται νίκη επί του Ηφαίστου εντός έδρας και να ηττηθεί το Ρέθυμνο ή η Κύμη, διαφορετικά υποβιβάζεται.

Η Κύμη είναι στην πιο δύσκολη θέση, καθώς σώζεται ανεξάρτητα από αποτελέσματα μόνο αν νικήσει τον Παναθηναϊκό, ενώ αν ηττηθεί θα πρέπει να χάσει το Λαύριο από τον Ήφαιστο για να μείνει η ομάδα της Εύβοιας στην Basket League.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΗΣ 26ης ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

17:30 Άρης – Ρέθυμνο

17:30 Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Κύμη

17:30 Κολοσσός Ρόδου – ΑΕΚ

17:30 Περιστέρι Βίκος Cola – ΠΑΟΚ

17:30 Λαύριο – Ήφαιστος Λήμνου

17:30 Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

To Top