Κώνστας: “Αστεία και χωρίς βάση αυτά που είπαν για μένα – Αυτό είναι το οικονομικό και αγωνιστικό μας πλάνο”

Το PRESSARIS ζήτησε δηλώσεις από τους δυο υποψήφιους προέδρους για την ΠΑΕ Άρης. Από τους δυο δέχθηκε να μιλήσει ο Δημήτρης Ηλιάδης, όχι ο Λάμπρος Σκόρδας.

Από το ψηφοδέλτιο Σκόρδα, μίλησε ο Θανάσης Κώνστας, και υπεύθυνος για τα οικονομικά της ΠΑΕ, εφόσον τελικά κερδίσει την εμπιστοσύνη των μελών του Άρη.

Ο Κώνστας ξεκίνησε με μια αναφορά στο πως βιώνει το τελευταίο διάστημα την ανάμιξή του με τα κοινά της ομάδας, τονίζοντας: «Είμαι στεναχωρημένος και νιώθω μεγάλη πίκρα για το διχασμό που έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα στον κόσμο του Άρη. Οι εκλογές πρέπει να ανοίξουν ένα νέο δρόμο στην ομάδα, όποια διοίκηση κι αν προκύψει.

Να γίνουν με σκοπό το καλό της ομάδα και όχι για να μαλώνουμε μεταξύ μας. Ελπίζω μετά τη λήξη των εκλογών να λήξει και ο πόλεμος που χωρίς λόγο έχει προκύψει και έχει μπερδέψει τον κόσμο. Πρέπει και οφείλουμε να βγούμε ενωμένοι μέσα από όλο αυτό», ενώ αναφερόμενος σε δημοσιεύματα και επιθέσεις που δέχεται η παράταξή του και ο ίδιος τις τελευταίες ημέρες σχολίασε:

«Δεν θα κάνουμε αυτά που κάνουνε οι άλλοι. Δεν μας εκφράζουν αυτά και δεν θα μπούμε σε ατή τη διαδικασία. Η λασπολογία γυρίζει πίσω. Και για μένα έχουν ειπωθεί διάφορα αστεία, τα οποία ούτε βάση έχουν ούτε προκύπτουν από πουθενά. Δεν ασχολούμαστε και μας νοιάζει μόνο ο Άρης.».

 Αναφορικά με τον οικονομικό σχεδιασμό της ομάδας τη νέα σεζόν, αποκάλυψε: «Εμείς έχουμε το δικό μας σχέδιο εξυγίανσης το οποίο βασίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο είναι η θωράκιση του Συλλόγου και η υστεροφημία του. Να μην μπορέσει ξανά κάποιος να χλευάσει και να κοροϊδέψει τον Άρη.

Ο Άρης είναι τεράστιος και δεν μπορεί κανένας να παίζει μαζί του και με τον κόσμο του. Παράλληλα ήδη προσωπικά έχω επαφές με 18 επιχειρήσεις, γνωστές στο ευρύ κοινό, μέσα από τις οποίες στοχεύουμε σε χορηγίες, οι οποίες μπορούν να αποδώσουν στην ομάδα το λιγότερο ένα ποσό κοντά στις 30.000 από την καθεμιά, έτσι ώστε με το ξεκίνημα να έχουμε σε ρευστότητα περισσότερο από 1.000.000 γα να μπορέσουμε να κινηθούμε. Παράλληλα αν εκλεχθούμε από την Κυριακή το πρωί θα είμαστε ανοιχτοί σε επικοινωνία με τον κόσμο και θα προσπαθήσουμε μάλιστα να έχουμε μια ανοιχτή δίοδο επικοινωνίας μέσω του σάιτ της ΠΑΕ για επισημάνσεις και παρατηρήσεις από τον κόσμο μας».

Βασβάνης: Το αγωνιστικό σχέδιο

 Τέλος και σε ότι έχει σχέση με το αγωνιστικό ο Γιώργος Βασβάνης επισήμανε: «Καταρχάς θέλουμε να παραμείνει το τεχνικό τιμ, το οποίο έχει μπολιάσει με τους παίκτες και ήδη υπάρχει μια συμφωνία. Δεν θέλουμε να κάνουμε ριζικές αλλαγές, αλλά αλλαγές ουσίας.

Θέλουμε να κρατήσουμε το βασικό κορμό, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων και ήδη υπάρχουν επαφές με παίκτες που θέλουμε να ανανεώσουμε και να κρατήσουμε. Ο Τάτος και ο Ζαραδούκας ήδη γνωρίζουν ότι τους θέλουμε για τη νέα χρονιά. Για τον Ανδρέα θα περιμένουμε, ενώ με τον Γιάννη έχουμε σχεδόν συμφωνήσει. Παράλληλα οι μεταγραφές που θα γίνουν θα κάνουν τη διαφορά και τα ονόματα θα προκαλέσουν αίσθηση στον κόσμο, καθώς ήδη έχουμε έρθει σε επαφή και έχουμε μιλήσει, γνωρίζοντας τα θέλω του κόουτς και τις δυνατότητές μας, αφού δεν θέλουμε να δώσουμε συμβόλαια που δεν θα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και δεν θα είναι ρεαλιστικά.

Στόχος μας είναι τη νέα σεζόν η ομάδα να χτυπήσει το Κύπελλο, ένα θεσμό που γρήγορα και με λίγη τύχη μπορείς να διακριθείς, κάτι που μας είπε και ο προπονητής μας ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Τέλος τέτοια εποχή τη νέα χρονιά θα πρέπει να αγωνιζόμαστε στα πλέι οφ, ώστε να είναι ευχαριστημένος ο κόσμος και να μπορέσουμε να χτυπήσουμε την Ευρώπη για μεγαλύτερα έσοδα, αλλά και γιατί έτσι αρμόζει στην ιστορία του Άρη. Οικονομικά θα πετύχουμε, αν το κάνουμε και αγωνιστικά θα είμαστε πραγματικά ευχαριστημένοι».

To Top