Κώνστας και Τσομπανίδης τα “νέα” χαρτιά στο ψηφοδέλτιο Σκόρδα

Ο Θανάσης Κώνστας και ο Χρήστος Τσομπανίδης θα είναι τα δύο νέα μέλη στο διευρυμένο ψηφοδέλτιο το οποίο θα παρουσιάσει ο Λάμπρος Σκόρδας

“Τα τελευταία 24ωρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ μέσα από τις συζητήσεις και τις «ζυμώσεις» φαίνεται να έχει «κλειδώσει» τα δύο νέα πρόσωπα που θα ενισχύσουν την προσπάθεια του” αναφέρει η εφημερίδα “Αθλητικά Νέα των συντακτών” για να συμπληρώσει:

Πρόκειται για τον Θανάση Κώνστα και τον Χρήστο Τσομπανίδη, Θεσσαλονικιούς επιχειρηματίες, οι οποίοι εμπλέκονται για πρώτη φορά με τα κοινά. Ο Κώνστας, είναι μηχανολόγος – μηχανικός, με διδακτορικό στη μηχανική και ιδρυτής τεσσάρων εταιριών με έδρα τη Θεσσαλονίκη, της ΚΑΛΚΩ (εκπόνηση μελετών και επιβλέψεων εσωτερικών εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας και θερμότητας σε βιομηχανικές και οικιακές εγκαταστάσεις), της «Αθανάσιος Κώνστας» (βιομηχανικές εγκαταστάσεις αερίων καυσίμων), της ΜΑΚ GAS EΠΕ (βιομηχανικές εγκαταστάσεις αερίου και κύριος συνεργάτης της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης) και της ΙΝΤΕΡΜΑΚ ΑΕ (με αντικείμενο τον έλεγχο και την πιστοποίηση συσκευών αερίου). Είναι επίσης πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου ΜΑΣ Ατρόμητος Αγίας Παρασκευής.

Ο Χρήστος Τσομπανίδης είναι ιδιοκτήτης εταιρίας με αντικείμενο τις χωματουργικές εργασίες και την εξόρυξη ορυκτών μετάλλων, με έδρα το Ωραιόκαστρο, η οποία στα 15 χρόνια λειτουργίας της έχει αναλάβει μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά έργα.

Αμφότεροι, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν πειστεί για την προοπτική του διοικητικού πλάνου που τους ανέλυσε ο Λάμπρος Σκόρδας και εξεδήλωσαν την επιθυμία να το υποστηρίξουν έμπρακτα, θέτοντας εαυτούς στη διάθεση του, πλάι στους ήδη υπάρχοντες συνεργάτες του προέδρου της ΠΑΕ, τον Νίκο Βογιατζή, Γιώργο Βασβάνη και Στέφανο Τσιόνκη. Με βάση τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, οι δύο επιχειρηματίες έχουν ενημερώσει τον Λάμπρο Σκόρδα ότι μπορούν, αν κριθεί αναγκαίο, να διευκολύνουν οικονομικά την εταιρία, στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης του πλαισίου δράσης που θα τεθεί για την εξυγίανσή της”

To Top