Κώστας Αντετοκούνμπο: «Απίθανο συναίσθημα, δεν μπορώ να το περιγράψω»

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Βιλερμπάν κόντρα στην Εφές, με τον άσο της γαλλικής ομάδας με καλάθι στην τελευταία επίθεση να χαρίζει τη νίκη στην ASVEL.

O Αντετοκούνμπο μίλησε στο «sportsrabbi» για το νικητήριο καλάθι απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά και το αήττητο της Βιλερμπάν στην Euroleague ως τώρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα φόργουορντ:

Για το νικητήριο καλάθι: «Ήταν απίθανη εμπειρία. Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα. Ήταν φοβερό που βοήθησα την ομάδα να φτάσει στη νίκη. Οι φίλαθλοι μας φέρνουν τρομερή ενέργεια και είναι ό,τι ακριβώς χρειάζονται οι παίκτες για να την βγάλουν στο παρκέ».

Για το 3-0 της Βιλερμπάν στην Euroleague: «Απλά προσπαθούμε να παίζουμε καλά και σκληρά. Τίποτε περισσότερο από αυτό. Να βγάζουμε όλη μας την προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι. Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, ποτέ δεν ήταν εύκολα τα πράγματα. Έπρεπε να πουλάμε διάφορα πράγματα στα πεζοδρόμια. Δεν γνωρίζαμε καν πότε θα ήταν το επόμενο γεύμα μας. Όμως υπήρχε ευτυχία γιατί ήμασταν όλοι δεμένοι μεταξύ μας».

To Top