Κώστας Αντετοκούνμπο: «Κάνουμε πλάκα στον Άλεξ ότι είναι ο μόνος χωρίς δακτυλίδι NBA» (video)

Κώστας, Θανάσης και Γιάννης Αντετοκούνμπο έγιναν τα πρώτα τρία αδέρφια που κατέκτησαν το Πρωτάθλημα του NBA στην ιστορία του αθλήματος. Στην κορυφή του μπασκετικού πλανήτη έφτασε πρώτος ο Κώστας.

Το περσινό καλοκαίρι η οικογένεια Αντετοκούνμπο απέκτησε το πρώτο της «δαχτυλίδι», με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος από τους Λέικερς. Ένα χρόνο αργότερα, Γιάννης και Θανάσης πανηγυρίζουν το παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Ο 22χρονος διεθνής παρακολούθησε από μακριά τα αδέρφια του να σηκώνουν το τρόπαιο εξ αιτίας της πανδημίας και, τώρα, τα περιμένει με ανυπομονησία να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Παράλληλα, προπονείται σκληρά στο Eurohoops Dome για τη νέα σεζόν, η οποία θα τον βρει στη Βιλερμπάν του Τόνι Πάρκερ.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μίλησε στο Eurohoops για όσα σπουδαία κατάφεραν οι Μιλγουόκι Μπακς, για τα ενδοοικογενειακά αστεία και για την υποδοχή που ετοιμάζει σε Γιάννη και Θανάση. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Ευρώπη, στο πως επέλεξε την Ευρωλίγκα και τη Γαλλία ανάμεσα σε προτάσεις, όπως αυτές του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ενώ μας αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο θέτει τους μελλοντικούς του στόχους. Ολοκληρώνοντας, μοιράστηκε τις σκέψεις του για την AntetokounBros Academy – την πρωτοβουλία της οικογένειας Αντετοκούνμπο να βοηθήσει παιδιά από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες μέσω του μπάσκετ να αποκτήσουν ένα καλύτερο μέλλον.

To Top