Κώστας Χαρίσης: «Τιμή μου που θα βρεθώ κοντά στον Γκάλη»

Ο Κώστας Χαρίσης θα βρεθεί στην Κω για να τιμήσει τον Νίκο Γκάλη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι διοργανωτές για την παρουσία του Κώστα Χαρίση

Ο Κώστας Χαρίσης είναι έτοιμος να υποδεχθεί στην Κω τους καλεσμένους που θα έρθουν για να τιμήσουν τον Νίκο Γκάλη!

Ο πρώην διεθνής σέντερ είναι υπεύθυνος της διοργάνωσης του τουρνουά στην Κω και δήλωσε πολύ χαρούμενος για αυτή τη γιορτή του μπάσκετ και για το γεγονός ότι θα ξαναδεί από κοντά τον Νίκο Γκάλη!

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που για ακόμη μια φορά θα βρεθώ κοντά στον Νίκο Γκάλη. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει μια πολύ ωραία γιορτή στην Κω. Ο Γκάλης είναι από τις λίγες προσωπικότητες αυτού του βεληνεκούς που έχουν έρθει στο νησί.

Είναι ο άνθρωπος σταθμός για τον ελληνικό αθλητισμό, όχι μόνο το μπάσκετ. Είναι ο λόγος που βρισκόμαστε όλοι εδώ. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους κατοίκους του νησιού να γνωρίσουν από κοντά αυτό τον θρύλο, γιατί η Κως είναι απομακρυσμένη από την ηπειρωτική Ελλάδα. Ο κόσμος ανυπομονεί να ζήσει αυτή τη γιορτινή ατμόσφαιρα»!

Λίγα λόγια για τον Κώστα Χαρίση

Ο Κώστας Χαρίσης έχει μια πλούσια διαδρομή στο ελληνικό μπάσκετ. Ξεκίνησε τη μπασκετική του καριέρα το 1998, όταν και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Παπάγου Αθηνών.

Το 1999, εισήχθη στο πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια και αγωνίστηκε στο κολλεγιακό πρωτάθλημα με τους USC Τρόγιανς. Το 2003 αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Νοτίου Καλιφόρνιας και επέστρεψε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό.

Έπειτα ο Έλληνας σέντερ αγωνίστηκε στον Ηλυσιακό, την Ολυμπιάδα Πάτρας, την ΑΕΚ, τον Κολοσσό Ρόδου και τον Άρη, με τον οποίο συμμετείχε στον τελικό του κυπέλλου του 2013-14. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με την ομάδα του Ιπποκράτη στην Κω, όπου και ζει ως σήμερα.

Ο Κώστας Χαρίσης είχε τρεις συμμετοχές με την ελληνική εθνική ομάδα, παίζοντας στο Τουρνουά Ακρόπολις του 2002 στη νίκη της Ελλάδας επί της Λιθουανίας με 78-44, ενώ πραγματοποίησε δύο ακόμη συμμετοχές σε διεθνές τουρνουά που έλαβε χώρα στην Ιταλία τον Ιούνιο του 2002.

To Top