ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κώτσιος: “Έχω μιλήσει ανεπίσημα με Άρη…”

Ο Ηλίας Κώτσιος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού μαζί με τον Βαγγέλη Μάντζιο που ενδιαφέρουν τον Άρη, εφόσον, οριστικοποιηθεί η παρουσία των Βοιωτών στη Φούτμπολ Λιγκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Αθλητικό Μετρόπολις ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός: 

Για το αν υπήρχε επαφή με τον Άρη: “Να σας πω την αλήθεια ανεπίσημα έχω κάνει μία κουβέντα. Γιατί και ο Άρης είναι σε μία διαδικασία να ανέβει, ο Λεβαδειακός να δικαιωθεί, οπότε επίσημη κουβέντα δεν μπορεί να γίνει. Μια ομάδα σαν τον Άρη δεν μπορεί να σου είναι αδιάφορη. Μιλάμε όμως για μία αβέβαιη κατάσταση στον Άρη”.

Για το αν η συζήτηση με τον Άρη έγινε και για τις δύο κατηγορίες: “Επειδή είμαι σε μία ομάδα που έχει δικαστικές αποφάσεις να περιμένει Σίγουρα κάθε απόφαση που θα παρθεί θα υπάρχουν εξελίξεις. Άλλες οι αποφάσεις του Άρη για Β΄Εθνική και άλλες για Γ΄Εθνική. Μπορεί ο Άρης να μην ενδιαφέρεται για τον Κώτσιο, για παράδειγμα. Το ποδόσφαιρο είναι οι παντού το ίδιο, θα έπαιζα στη Γ΄Εθνική με ένα μέγεθος σαν τον Άρη”.

Τέλος, ο Έλληνας αμυντικός τόνισε: “Αν παραμείνει ο Λεβαδειακός στη Σούπερ Λιγκ θα είμαι παίκτης ακόμα της ομάδας, αν πέσει τότε μένω ελεύθερος. Μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον του Άρη είναι ανεπίσημο. Αλλα ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και ιδανική περίπτωση για κάθε ποδοσφαιριστή”.

To Top