Κώττας: “Ο Άρης έχει ρόστερ με ποιότητα και εμπειρία”

Ο Θωμάς Κώττας αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα του Ιωνικού με τον Άρη, τον οποίο χαρακτήρισε ομάδα με εμπειρία και ποιότητα, παρά την βαθμολογική του θέση.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Έλληνας σέντερ του Ιωνικού έγραψ στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ: “Αν και ακόμα υπάρχουν αρκετά παιχνίδια για το τέλος του πρωταθλήματος, το αυριανό με τον Άρη είναι σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά. Προερχόμαστε από σερί ηττών κι αυτό μας υποχρεώνει να αντιμετωπίζουμε τον αγώνα με τον Άρη ως απολύτως κομβικό.

Η κακή εμφάνιση και η ήττα από τον ΠΑΟΚ μάς πείσμωσε, ώστε να δουλέψουμε σκληρά αυτή την εβδομάδα και να προετοιμαστούμε για μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Ο Άρης είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά είναι μια άκρως ιστορική ομάδα της οποίας το ρόστερ έχει και ποιότητα και εμπειρία.

Εμείς θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό κι ελπίζουμε πως το “Σοφία Μπεφόν” θα είναι γεμάτο από τον κόσμο μας, για να πάρουμε έξτρα ώθηση και δύναμη για την προσπάθειά μας. Θα χρειαστεί να δώσουμε έμφαση στις λεπτομέρειες και να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού από νωρίς”.

To Top