Κ-17: Φιλικό με Αχιλλέα Περαίας

Η αρχή για την Κ-17 έγινε την περασμένη εβδομάδα, και το αποτέλεσμα ήταν άκρως θετικό, μια και συνοδεύτηκε με νίκη επί της Ξάνθης. Ωστόσο, το γεγονός ότι για τις δυο επόμενες εβδομάδες το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας είναι κενό, γεννά αρκετά προβλήματα, καθώς μπορεί σαφέστατα να επηρεάσει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών.

Συγκεκριμένα, την προσεχή Κυριακή το συγκρότημα του Τάσου Θέου απέχει αναγκαστικά από το πρωτάθλημα, δεδομένου ότι δεν έχει οριστεί ακόμα το ποιος σύλλογος θα αντικαταστήσει την Ομάδα Β, ενώ την ερχόμενη αγωνιστική, που θα είναι και η 3η, θα πραγματοποιήσει νέο ρεπό. Μάλιστα, η επιστροφή στην επίσημη δράση πρόκειται να γίνει σε τρεις σχεδόν εβδομάδες, όπου ο Άρης φιλοξενεί στην έδρα του την Κέρκυρα.

Όλα αυτά έχουν οδηγήσει τον τεχνικό των “κιτρίνων” στην αναζήτηση ομάδων για τη διεξαγωγή φιλικών, ώστε η όλη κατάσταση να μην επιδράσει αρνητικά στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Το φιλικό μάλιστα με την Α’ ομάδα που βρισκόταν υπό συζητήσεις πρόκειται πιθανώς να μετατεθεί για την επόμενη εβδομάδα, ενώ για την Παρασκευή έχει αποφασιστεί φιλική αναμέτρηση με τον Αχιλλέα Περαίας, ο οποίος αγωνίζεται στον 3ο όμιλο της Α’ Ερασιτεχνικής της ΕΠΣΜ.

To Top