Κ-20: Ξάνθη – Άρης 2-2 (τελικό)

Ισόπαλη 2-2 αναδείχθηκε στην Ξάνθη η ομάδα Κ-20 του Άρη για την 20ή αγωνιστική, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις, σ’ ένα παιχνίδι που διεξάχθηκε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Το σκορ για τους γηπεδούχους πέτυχε στο 32’ ο Τσαμούρης με πλασέ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ξάνθη μόλις στο 5’ έκανε αναγκαστική αλλαγή με τον Κριεζή να αντικαθιστά τον Τουργαΐδη, ο οποίος έπειτα από μία σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της ομάδας του, τον Ζαρόπουλο, χτύπησε στα πλευρά και στο στήθος και διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης για να υποβληθεί σε εξετάσεις…

Ο Άρης πίεσε, είχε τις ευκαιρίες για ένα γκολ στο α’ ημίχρονο, με πιο χαρακτηριστικές αυτές των Σουνά (8′) και Καραγιάννη (40′), αλλά τελικά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Νίκου Πασσιαλή είχε μια πολύ καλή ευκαιρία μόλις στο 46′ με τον Καραγιάννη και διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο 69′, όταν ο Νταμαρλής ανατράπηκε μέσα στην περιοχή της Ξάνθης, αλλά αντίθετα δέχθηκε κίτρινη κάρτα για θέατρο. Αμέσως μετά, στο 70′, ο Κανούλας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά το σουτ του απομακρύνθηκε τελικά σε κόρνερ με προβολή του Τσαμούρη.

Η ισοφάριση σε 1-1 ήρθε στο 74′ με σουτ του Κουρέλλα, αλλά ενώ οι φιλοξενούμενοι κυνηγούσαν πλέον το γκολ της νίκης η Ξάνθη πήρε πάλι προβάδισμα στο σκορ, κόντρα στη ροή του αγώνα, με κεφαλιά του Ράνου στο 81′.

Ο Άρης δεν κατέθεσε τα όπλα, πάντως, και πήρε τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 στο 93′ με κεφαλιά του Νταμαρλή έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κουρέλλα.

Σε λίγο, το αναλυτικό ρεπορτάζ του PRESSARIS για την αναμέτρηση…

To Top