ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κ17: Καζάνας και Τανούλης για το Final 4 στο Βόλο!

H ανάδειξη του Πρωταθλητή Κ17 θα γίνει από την Τελική Φάση (final 4) του Πρωταθλήματος Super League K17 αγωνιστικής περιόδου 2021-22, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 13/3/2022 (ημιτελικοί) και την Τετάρτη 16/3/2022 (τελικός) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η ιστοσελίδα της Super League φιλοξένησε δηλώσεις του προπονητή, Κώστα Κάζανα, και του αρχηγού, Κώστα Τανούλη.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΖΑΝΑΣ – Προπονητής ΑΡΗ Κ17

«Αρχικά να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες, που θα δώσουν το “παρών” στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος Κ17.

Για εμάς είναι μεγάλη χαρά και τιμή η παρουσία μας σε αυτή τη διαδικασία. Θέλουμε να ζήσουμε την κάθε στιγμή και να πάρουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί, να δείξουμε μια καλή εικόνα και να έχουμε τα ανάλογα αποτελέσματα στο γήπεδο.

Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Γνωρίζουμε ότι στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, όπως είναι η Α.Ε.Κ. Άλλωστε σε αυτή τη φάση δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες…

Στόχος μας είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, το οποίο θα αρμόζει στο όνομα και στην ιστορία του Άρη. Ευχή όλων μας είναι με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας οι νεαροί παίκτες των ομάδων να είναι οι μοναδικοί πρωταγωνιστές και στο τέλος να κερδίσει το ποδόσφαιρο».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΝΟΥΛΗΣ – Αρχηγός ΑΡΗ Κ17

«Στην τελική φάση του πρωταθλήματος Κ17 θα πάμε να εκπροσωπήσουμε τον ΑΡΗ, μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Είναι μεγάλη χαρά για όλους μας που προκριθήκαμε στο φάιναλ φορ.

Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Άλλωστε αυτό το αποδείξαμε καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν με την εικόνα μας στο γήπεδο και δίκαια βρισκόμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ξέρουμε ότι και οι υπόλοιπες ομάδες της τελικής φάσης είναι πολύ καλές, όπως και τον βαθμό δυσκολίας των αγώνων που έχουμε μπροστά μας.

Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο δυνατόν ψηλότερα και να δώσουμε χαρά στον κόσμο του Άρη».

 

 

To Top