Κ19: Ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση του Άρης – Ολυμπιακός

Ζωντανά θα καλυφθεί ο αυριανός αγώνας της Κ19 του Άρη με τον Ολυμπιακό από τη Nova.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Άρης υποδέχεται στις 13.00 στο δημοτικό γήπεδο Πυλαίας «Α. Καραμπουρνιώτης» τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Superleague και ο αγώνας θα μεταδοθεί διαδικτυακά.

Αναφέρει σχετικά το συνδρομητικό κανάλι: «Το ντέρμπι της αγωνιστικής δεν είναι άλλο από το Άρης – Ολυμπιακός, το οποίο θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από το Novasports 1 HD, στις 19.30, το απόγευμα της Κυριακής. Στο κλίμα του μεγάλου ματς, θα μας βάλουν οι ομάδες Κ19 των δύο συλλόγων στο δικό τους πολύ σπουδαίο ματς, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 13.00.

Από τις 12:30 οι Γιάννης Πάγκος και Θωμάς Μίχος σας περιμένουν στο WEB TV του Novasports.gr και στο κανάλι του Novasports στο YoυTube, από το Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας “Α. Καραμπουρνιώτης”, για την περιγραφή του ματς, επιφυλάσσοντας παράλληλα πλούσια θεματολογία και video από το απογευματινό ντέρμπι!

Οι δύο ομάδες έρχονται από σημαντικές νίκες και επιθυμούν να παραμείνουν αήττητες. Ο γηπεδούχος Άρης επικράτησε την προηγούμενη αγωνιστική 3-2 της ΑΕΛ, με απίθανη ανατροπή από 0-2! Σκόρερ για τους κίτρινους ο Μπακούτσης (2) και ο Παππάς. Ο Ολυμπιακός πήρε νίκη 3-1 στο Ρέντη επί της Λαμίας με σκόρερ τους Νικόλη, Ασλανίδη και Αρσενίδη».

To Top