Κ20: Κέρδισε (3-0) Κιλκισιακό και εντυπώσεις

Το πιο δυνατό, μέχρι τώρα, φιλικό της παιχνίδι έδωσε η ομάδα Κ20 του Άρη κόντρα στον Κιλκισιακό (αγωνίζεται στον 2ο όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας), τον οποίο και νίκησε με 3-0 στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.

Από τη στιγμή που η ομάδα δεν έχει κάποια αγωνιστική υποχρέωση άμεσα, ο Νίκος Πασσιαλής βρήκε την ευκαιρία να κάνει κάποιες δοκιμές σε πρόσωπα, σχήματα και να κρατήσει τους παίκτες του σε αγωνιστική εγρήγορση.

Ο Άρης, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο έχοντας την κατοχή της μπάλας και την ευκαιρία να πετύχει παραπάνω από δύο τέρματα.

Τον χορό των γκολ για τον Άρη άνοιξε ο Κουρέλλας στο 23’ ο οποίος μετά από μπαλιά τρύπα του Σουνά, άδειασε δύο αμυντικούς, πέρασε τον τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα σε κενή εστία κάνοντας το 1-0.

Στο 30’ οι Πρωταθλητές Ελλάδος κέρδισαν πέναλτι μετά από χέρι αμυντικού του Κιλκισιακού. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιώρης, ο τερματοφύλακας απέκρουσε σε πρώτο χρόνο, ο ίδιος παίκτης όμως στην επαναφορά έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Παλιάτσιος με ατομική προσπάθεια στο 89ο λεπτό.

 

ΑΡΗΣ: Παπαδόπουλος, Πολιανίδης, Μπαγκής, Νταμαρλής, Περήφανος, Γιώρης, Ψυχογιός, Σουνάς, Καραγιάννης, Κουρέλλας, Ζιγκερίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι : Σινάδος, Μαρμαράς, Ρένια, Παναγάκης, Λένος, Ξυλόπουλος, Τουλκερίδης, Αντωνιάδης, Παλιάτσιος, Μούτσα, Γιαννακιτσίδης.

 

 

To Top