Κ21 Ελλάδα – Ανδόρρα 1-0: Επιστροφή στις νίκες με Παναγίδη βασικό

Η Εθνική Κ21 επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στα προκριματικά του Euro 2025, καθώς επικράτησε 1-0 της Ανδόρρας στην Τρίπολη, με τον Μιχάλη Παναγίδη να αγωνίζεται βασικός και να αντικαθίσταται στο 71ο λεπτό.

Το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου πέτυχε ο Βασίλης Σουρλής στο 41ο λεπτό. Με αυτό το τρίποντο η γαλανόλευκη ανέβηκε στη δεύτερη θέση του έβδομου προκριματικού ομίλου πάνω από την Κροατία, έχοντας όμως τρία παιχνίδια περισσότερα.

Η Ανδόρρα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς ο κίπερ της Ντε Κάστρο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, αφού έπιασε την μπάλα με τα χέρια του εκτός περιοχής.

Στις 19:00 οι Κροάτες θα αναμετρηθούν με την πρωτοπόρο Κροατία και εκεί η Εθνική μας θα μάθει τι οφέλη θα αποκομίσει ενόψει της συνέχειας της προκριματικής φάσης.

Η σύνθεση της Εθνικής: Τζολάκης, Κρυπαράκος, Καλογερόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Αποστολόπουλος (81′ Παναγιώτου), Κουρφαλίδης (56′ Δαρέλας), Μεταξάς (81′ Καραμάνης), Σουρλής, Αποστολάκης, Παναγίδης (71′ Σοφιανός), Τζίμας (56′ Κοσίδης).

To Top