“Λάθος η απομάκρυνση Χατζηνικολάου τώρα”

Για το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Γιάννη Χατζηνικολάου από την τεχνική ηγεσία του Άρη μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Κυριάκος Μπιμπισίδης, τονίζοντας πως θα ήταν λάθος να φύγει τόσο νωρίς στη σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για την πιθανότατη αποχώρηση Χατζηνικολάου: «Δεν είναι σωστό να αποχωρήσει τόσο νωρίς ο Χατζηνικολάου. Δεν πρέπει να αλλάζουν συνεχώς οι προπονητές με το παραμικρό. Είναι λάθος αυτό. Θα ήταν καλύτερο να παρέμενε για δύο τρεις αγωνιστικές ακόμη και μετά να επανεξεταζόταν το θέμα. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να φέρει καλύτερα αποτελέσματα για να έχει την ευκαιρία να δουλέψει ακόμη περισσότερο. Δεν έγινε ο καλύτερος σχεδιασμός το καλοκαίρι. Σε κάποιες θέσεις έπρεπε να υπάρξει καλύτερη ενίσχυση.

Τώρα χρειάζεται ανασύνταξη και από τους ποδοσφαιριστές και από το νέο τεχνικό τιμ για να έρθουν γρήγορα οι καλές εμφανίσεις, ώστε να μην έχουμε τα περσινά. Δεν φταίει μόνο ο Χατζηνικολάου, είναι και οι παίκτες που δεν έχουν αποδώσει πάνω από το 20-30% αυτών που μπορούν. Μακάρι να παρθεί η σωστή απόφαση και η ομάδα να αλλάξει άρδην εικόνα από το προσεχές ματς με το Λεβαδειακό».

Για τις μεταγραφικές επιλογές του καλοκαιριού: «Από κάποιες επιλογές ποδοσφαιριστών ο Χατζηνικολάου εκτέθηκε. Θα έπρεπε να γίνουν διαφορετικές επιλογές, ιδίως στις θέσεις των ξένων που υπήρχε περιορισμός, γιατί από αυτούς περιμένεις να κάνουν τη διαφορά αλλά και να βοηθήσουν τα νεαρά παιδιά που δεν έχουν παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Μπορούσαμε να βρούμε πολύ καλύτερους ξένους. Σίγουρα υπήρχε η δυσκολία, λόγω του περιορισμού, αλλά μπορούσαν να γίνουν και καλύτερες επιλογές. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος».

Για το αν υπάρχει θετικό μέσα σε όλη αυτό το αρνητικό κλίμα: «Τα μόνα θετικά που υπάρχουν είναι ο κόσμος που στηρίζει, όπως πάντα έκανε, και αγωνιά για το μέλλον, και τα νεαρά παιδιά που υπάρχουν στο ρόστερ και αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον».

To Top