ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Λάκι Τζόουνς: «Δεν ξέρω ακόμη που θα παίζω του χρόνου» – Θα επιδιώξει επαφή στις ΗΠΑ ο Αγγέλου

Ο Λάκι Τζόουνς είναι στο στόχαστρο του Άρη… Μπορεί να μην έχει να προσφέρει πολλά χρήματα στον Λάκι Τζόουνς, ωστόσο έχει δύο ισχυρά ατού που τον κρατούν “ζωντανό” στο κυνήγι για την απόκτησή του, όπως αναφέρουμε σε άλλο ρεπορτάζ (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο Αμερικανός, ο οποίος πέρσι φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φανέρωσε πως ούτε ο ίδιος ξέρει ακόμη ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, απαντώντας έτσι στους πολυάριθμους ακολούθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι τον ρωτούν συνέχεια σε ποια ομάδα θα βρίσκεται του χρόνου.

«Όλοι θέλουν να ξέρουν που θα παίζω τη νέα σεζόν. Πραγματικά, αυτήν την στιγμή προσπαθώ να μάθω το ίδιο» έγραψε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι στο Λας Βέγκας θα επιδιωχθεί επαφή του Βαγγέλη Αγγέλου με τον ίδιο τον παίκτη, για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Άρη.

 

To Top