ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Λάκοβιτς: “Ο Άρης έχει την καλύτερη άμυνα στο Eurocup, πρέπει να βρούμε ‘απαντήσεις'”

Με κολακευτικά λόγια για τον Άρη μίλησε για μια ακόμη φορά ο προπονητής της Γκραν Κανάρια, Γιάκα Λάκοβιτς.

Στις δηλώσεις του για το αυριανό παιχνίδι στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής υπογράμμισε:

«Νομίζω ότι η ομάδα μπαίνει καλά στο παιχνίδι σωματικά, αλλά και ψυχικά. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε έναν ακόμη αγώνα, για την έναρξη του δεύτερου γύρου του EuroCup. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει την καλύτερη άμυνα στο EuroCup, αυτή που δέχεται τους λιγότερους πόντους ανά παιχνίδι” όπως είπε αρχικά για να συμπληρώσει: «Παίζουν πολύ επιθετικά, έχουν πολύ ατομική ποιότητα και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να παίξουμε καλά το δικό μας παιχνίδι και να έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Στη συνέχεια τόνισε: «Ο Άρης αγωνίζεται πολύ καλά γιατί παίζει πολύ αθλητικά, με πολλές εναλλακτικές άμυνες στο παιχνίδι. Είναι αλήθεια ότι έχουν την τάση να παίζουν ή να αγωνίζονται καλύτερα εντός έδρας, παρά εκτός. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο παιχνίδι μας για να ξεκινήσουμε καλά, με καλή διάθεση και καλή νοοτροπία. Αυτό θα είναι το κλειδί, όπως το να έχουμε ‘απαντήσεις’ σε αυτές τις εναλλακτικές άμυνες”.

Καταλήγοντας, ο προπονητής της Γκραν Κανάρια είπε: «Τα παιχνίδια πάνε το ένα μετά το άλλο, δεν υπάρχει πολύς χρόνος για προπόνηση γιατί πρέπει να φροντίζουμε και την ομάδα από υπερφορτώσεις. Έχουμε ήδη φτάσει σε ένα σημείο με πολλά παιχνίδια και χιλιόμετρα μαζεμένα. Μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό το μικρό σερί εντός έδρας. Φυσικά, θα θέλαμε να κλείσουμε αυτό το σερί με μια ακόμη νίκη πριν ταξιδέψουμε ξανά”.

To Top