“Λάμπει” η… υπερηφάνεια! Κυνική ομολογία Κατσαρή: “Με τα 200 χιλιάρικα του χρυσού πήραμε το κύπελλο! Με ηθική δεν συντηρείται η ομάδα”!

Αντιδράσεις προκάλεσε στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη του συμπολίτη το ενδεχόμενο η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ να έχει χορηγό την εταιρία «Ελληνικός Χρυσός»!

Σε αυτή τη γενική συνέλευση, ο επικεφαλής του συμπολίτη, ο πρόεδρος του ΑΣ Θανάσης Κατσαρής, προέβη σε μια… κυνική ομολογία που δείχνει πολλά για τα πυροτεχνήματα περί ηθικής και υπερηφάνειας.

Όπως μετέδωσε το metrosport:

“Όταν ο Γιώργος Ανδρέου έκανε τον απολογισμό της χρονιάς, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την εν λόγω εταιρία ενώ στη συνέχεια κλήθηκε να δεσμευτεί να μην προχωρήσει σε μία τέτοια ενέργεια. Ο υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ δεν δεσμεύτηκε για κάτι τέτοιο λέγοντας «Για φέτος δεν έχουμε χορηγία του “Ελληνικού Χρυσού, ούτε έχω συζητήσεις. Εγώ χρηματοδοτώ ως επί το πλείστον και κάποιο κομμάτι ο Ερασιτέχνης. Εγώ ψάχνω για χορηγούς δεν μπορώ να πω τι θα γίνει στο μέλλον»

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Θανάσης Κατσαρής που υποστήριξε “Αν έρθει χορηγία θα την αποφασίσει η διοίκηση του Ερασιτέχνη και η διοίκηση του ΤΑΠ. Με ηθική δεν συντηρείται τμήμα. Θέλει χρήματα. Με τα 200 χιλιάρικα που έδωσε πέρυσι ο Χρυσός, μπόρεσε φετος ο ΠΑΟΚ να πάρει το Κύπελλο».

Ακολούθησε διάλογος και εκατέρωθεν επιχειρήματα με τον πρόεδρο του ΑΣ να λέει μεταξύ πολλών άλλων : «Αν είναι να μην πάρουμε τον Χρυσό, γιατί να παίρνουμε τον ΟΠΑΠ, τα καζίνο; Το στοίχημα και ο τζόγος έχουν κλείσει σπίτια. Μέσα από αυτούς που δίνουν πρέπει να επιλέξουμε. Το κράτος δεν δίνει ούτε ένα ευρώ».

Όπως και «Αν γίνει ιδιοκτήτης ο κ. Ανδρέου τότε μπορεί να διαπραγματευτεί με όποιον θέλει. Μπορεί να συζητά και με εταιρία του Μαρινάκη. Θα αναλάβει όμως και το κόστος των αντιδράσεων του κόσμου»”.

To Top